Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elviszem az asszonyt melóba ,de még jövök!
Atyaúristen,a hátulja is Hodda.
Hát TE
Hát ja. De hol volt ott profi szerelő? (bár Zsolti feláldozta a kezét a forró hengerfejen hogy lehúzza a pipát)
Nem tévedsz a hátulját is párosította a frézi idommal.
na most gondoltam rád milyen após is lehetnél, erre visszajössz. X-aktákba való telepatikus képességem van.
Ábrus Te az elejét házasitottad egy Hondával...
Bennem most nagy a kisértés hogy a hátulján kövessek el szentségtörést,a faridom is Honda,CBR1000RR pályaidom..
Csak Freon ráaggatta a Kawára.
Basszus nem megyek még aludni,majd lesz valahogy. Mindig így van,ha elköszönök akkor jöttök.
na ebből látszik 1 profi szerelőnél is lehet gixer 1 kókánynál mint én pedig minden ok. Lehet ezt nem kellett volna mondanom mert nem lesz lámpaidomom és telefonos segítségem
Perverz vagy? Ez nyomorék...
Holnap veszek 1 vízmértéket és nekiállok a vasnak szerdán.
1 nyomatékkulcsot is vennem kell. fékhez olajhűtőhöz csavarokat+ légtelenítő csavarokat is. Pfuuuuuu de sok minden kéne.
Nekem viszont nem tetszik hogy pont rajta van hogy az enyém meg nem akar a megfelelő hengerszámmal járni.
Látom neked is kell alá egy fél farönk ha sztenderen áll a gép!
Zsolti kamerás vidijéről van valami hír.
Most nézem meg csövi videóit vagy 70x de olyan szépen fütyül a frézim mikor elindulunk haza.
Szerintem meg tök jó! (tisztán mutatja hogy nem szabad megbontani a gyári formát)
Hallod nagyon komoly gépem van komolytalan embernek. Ha nem poénnak szántam volna akkor fel se rakom.
Jó éjt!
pupu bazmeg én mondjuk az egyetem előtt multimédiafejlesztőnek tanultam, csak olyan szarok a gépeim itthon, h nem is próbálkozom PS-sel rajtuk, de amit te feltettél de tisztelem benned, hogy vállalod amid van
Itt van a gépemen a komplett vizsga eü-és kresz+ megvan a vezetésnek a pályavonala hivatalos könyvből pdf be. Nekiülök és 1 hét alatt profi módom be tudom tanulni, a pályát meg ki tudom jelölni a stúdióba is vagy az udvaron