Ábrus Te az elejét házasitottad egy Hondával...
Bennem most nagy a kisértés hogy a hátulján kövessek el szentségtörést,a faridom is Honda,CBR1000RR pályaidom..
Csak Freon ráaggatta a Kawára.
na ebből látszik 1 profi szerelőnél is lehet gixer 1 kókánynál mint én pedig minden ok. Lehet ezt nem kellett volna mondanom mert nem lesz lámpaidomom és telefonos segítségem
Holnap veszek 1 vízmértéket és nekiállok a vasnak szerdán.
1 nyomatékkulcsot is vennem kell. fékhez olajhűtőhöz csavarokat+ légtelenítő csavarokat is. Pfuuuuuu de sok minden kéne.
pupu bazmeg én mondjuk az egyetem előtt multimédiafejlesztőnek tanultam, csak olyan szarok a gépeim itthon, h nem is próbálkozom PS-sel rajtuk, de amit te feltettél de tisztelem benned, hogy vállalod amid van
Itt van a gépemen a komplett vizsga eü-és kresz+ megvan a vezetésnek a pályavonala hivatalos könyvből pdf be. Nekiülök és 1 hét alatt profi módom be tudom tanulni, a pályát meg ki tudom jelölni a stúdióba is vagy az udvaron
Bennem most nagy a kisértés hogy a hátulján kövessek el szentségtörést,a faridom is Honda,CBR1000RR pályaidom..
Csak Freon ráaggatta a Kawára.
1 nyomatékkulcsot is vennem kell. fékhez olajhűtőhöz csavarokat+ légtelenítő csavarokat is. Pfuuuuuu de sok minden kéne.