Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és ők fogadtak az ajtóba mikor megjöttem.
Gida le akarom fényezni az első telót milyen csiszoló papírral essek neki majd meg a hátsó lengőkart is. és milyen márkájú alapozóval fujjam át elötte meg milyen flakonos festéket és lakkot vegyek na meg a vázhoz is. A bölcsőm tiszta rozsda. .
Na megjöttem. Shoxba megjavítják a héten a gatyát. Leflexeztem a rugót a hátsó fékbe már jó. Vettem tisztító pucoló cuccokat a motorhoz. Holnap elkezdem a szétbontást a hűtők miatt. A jobb lábtartó lejjebb van a tankon meg látszik hogy az első felfogatónál nem szimetrikus a tank elhelyezkedése. szétbontom és gödön van 1 manus akinek van motorváz befogatója és lézeres mérője átvisszük a jövőhéten megnézetem a vázat.
Hozzávetőlegesen 15.000 Ft a négy pipa.
Elment asztalt burogatni a Shox-ba az elszakadt gatyája miatt, lehet már az előzetesben van azóta.
A héten még nem voltam itt ,de megint baszott sokat írtatok,
nem fogok visszaolvasni az tuti
Nem halt meg senki?
Puput nem láttam ezen az oldalon visszább meg nem mentem
Hát ezaz. Jajj de mocskos mód fáradt vagyok. Asszony elment 5-kor, akkor nem tudtam visszaaludni, aztán 7-kor már alig bírtam ébren maradni, most keltem fel, de még mindig olyan mintha aludnék.
Neeeeem!
fotósóp
Sziasztok! Ma voltam bringizni, ismerős a táj?
Levettem a szemüvegem mert nem kell okvetlenül,csak ha monitor előtt ülök vagy aprólékos dolgot kell csinálnom és mindjárt semmi gond. (mindjárt ki lehetett látni a sisakból még teljesen csukott plexivel is)
Akkor nincs más hátra kellene csiszoltatnod megfelelő dioptriájú plexit a sisakra.
Érdekesség: Hazafelé ugye 160 km volt hol esegető,hol szakadó esőben.
Kb félútig emlegettem a Schubert cég marketingeseit az agyonreklámozott vízlepergető és mindenféle antifog párásodásgátló bevonatukkal együtt,mivel még nem teljesen lecsukott plexinél is egy leheletre is elködösült a kép.
Aztán kiderült hogy hiába páramentes a plexi ha rajtam a szemüvegem és annak a lencséje állandóan párás!
Bár a kanyargós részen volt ahol én sem.
Szegény pupunak meg harmónikára kell magát hajtogatnia hogy ülni tudjon rajta.
Jóllehet hazafelé feldobozolva és rajta a 100 kilómmal 110-120-szal a szakadó esőben még a terroristák sem tudták volna eltéríteni a kijelölt iránytól.
Főleg nem egy ilyen kis termetű állatnak mint amilyenek mi vagyunk.
Megkérjük szépen Sanyit hogy kérdezze meg nekünk hogy mennyibe fájna a gyári gyertyapipa (tök ugyanolyan mint a gyári) Szilveszteréknél.
és én nem is mondtam ilyet, pusztán megemlítettem, hogy nem hátrány, ha nem dögnehéz
Sosem állítottam hogy egy motornak nehéz dögnek kellene lennie. A mienk az,de az nem azt jelenti hogy ez így a legjobb. (amíg meg nem mozdul legalább 20-szal addig elég kellemetlen vele a testi kapcsolat,főleg ha Ő van felül)
Vannak akik gyorsabbak.
csá
Jó reggelt naplopók. Megyek ráborítom shox ra a pultot.
freddurst75@freemail.hu . . . . . . . .