Én is tegnap mikor a főnökömhöz mentem a kórházba és vissza akkor észrevettem sokkal nagyobb az önbizalmam a kanyarokba és lehet ez a közel 800km nek tudható be de sokkal könnyebben kezeltem a vasat. Pl a lábtartóra 1 pillanat alatt feltalált a lábam. Meg az egész motorozás sokkal de sokkal könnyebben ment nem stresszeltem a vezetés közbe.
Ma nyomtam még 60 km-t mert sütött a nap és be is kellett ugranom a munkahelyemre.
Hihetetlen hogy mennyit számít hogy egész hétvégén nyomtuk a dombok között kanyarogva!
Felültem,beindítottam és szinte csukott szemmel döntöttem kanyarba be és ki,aztán észre sem vettem hogy Dunaföldváron vagyok csak úgy!
Sziasztok!
Na ma én is szerelgettem ithon.Megcsináltam,amit Ábrus és Snoopy mondott,hogy mitől rángat a vas alacsony fordulaton (hátsólánckerék és kerék közti gumibak hézagolás).
Vágtam bele 6 db.műanyag lapocskát.Hát,egy kicsit jobb lett,de nem az igazi,még lehet csinálok egy karbi pucolást,mert amióta nálam a gép,még nem volt (3 éva,ja nem ,3éve ).
Ha jól emlékszem,akkor te írtad le a kompresszió mérést,hogy hogy kell,csak nem találom,pedig tali előtt volt valamikor! Esetleg újra?!
Hihetetlen hogy mennyit számít hogy egész hétvégén nyomtuk a dombok között kanyarogva!
Felültem,beindítottam és szinte csukott szemmel döntöttem kanyarba be és ki,aztán észre sem vettem hogy Dunaföldváron vagyok csak úgy!
Tökömse fogja ezt a sok vakert visszaolvasni.
Szevasztok!
Ha kell a kompresszió mérő majd szóljál papa.
Na ma én is szerelgettem ithon.Megcsináltam,amit Ábrus és Snoopy mondott,hogy mitől rángat a vas alacsony fordulaton (hátsólánckerék és kerék közti gumibak hézagolás).
Vágtam bele 6 db.műanyag lapocskát.Hát,egy kicsit jobb lett,de nem az igazi,még lehet csinálok egy karbi pucolást,mert amióta nálam a gép,még nem volt (3 éva,ja nem ,3éve
Ábrus köszi megjött