Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Grácia mille Szenyor!
A hétvégén egyetlenegy motor akart nagyon nehezen életre kelni,az pedig az enyém volt. Tehát nem értek hozzá.
Motorino pénzt feladtam . . . . . . .
Ábrus!
Ha jól emlékszem,akkor te írtad le a kompresszió mérést,hogy hogy kell,csak nem találom,pedig tali előtt volt valamikor! Esetleg újra?!
OKÉ!
Én is tegnap mikor a főnökömhöz mentem a kórházba és vissza akkor észrevettem sokkal nagyobb az önbizalmam a kanyarokba és lehet ez a közel 800km nek tudható be de sokkal könnyebben kezeltem a vasat. Pl a lábtartóra 1 pillanat alatt feltalált a lábam. Meg az egész motorozás sokkal de sokkal könnyebben ment nem stresszeltem a vezetés közbe.
Bátorkodom feltételezni hogy annyiért nem fogom megvenni.
Ma nyomtam még 60 km-t mert sütött a nap és be is kellett ugranom a munkahelyemre.
Hihetetlen hogy mennyit számít hogy egész hétvégén nyomtuk a dombok között kanyarogva!
Felültem,beindítottam és szinte csukott szemmel döntöttem kanyarba be és ki,aztán észre sem vettem hogy Dunaföldváron vagyok csak úgy!
Viszlát.
Pont úgyvagyok mint gida.
Tökömse fogja ezt a sok vakert visszaolvasni.
Szevasztok!
zsidómágnes volt a flaszterben
http://youtu.be/eHn1n0JJiFc
. . . . . . A kipa is leugrott a búrájáról.
aztak..va.jó drága...én trafóstul olcsóbban adom xDD Amúgy hihetetlen milyen árak vannak mostanában.
Ilyen nincs
Megvagy
Tomcimomciii
Nem talállak, Kövesdi Tamás, jelölj be
Ja: Antal Tamás, Pupu, Madi, Budapest.
Szolgálati közlemény van iwiwem akinek van jelöljön be.
.3 éve .
Ha kell a kompresszió mérő majd szóljál papa.
Sziasztok!
Na ma én is szerelgettem ithon.Megcsináltam,amit Ábrus és Snoopy mondott,hogy mitől rángat a vas alacsony fordulaton (hátsólánckerék és kerék közti gumibak hézagolás).
Vágtam bele 6 db.műanyag lapocskát.Hát,egy kicsit jobb lett,de nem az igazi,még lehet csinálok egy karbi pucolást,mert amióta nálam a gép,még nem volt (3 éva,ja nem ,3éve ).
Bocs nem Jaszipapa nem kell a meghívó már van.
Ábrus köszi megjött . . . .
Köszi Jaszipapa megjött.