Hamar nagy szerelmem lett. Leér a lábam róla, nem 240 kg-s dög (ne vedd Magadra ábrus ) , 2 személlyel is el lehet hosszabb távra menni vele, de ha egyedül vagyok és rángatom a szarvát akkor azért megiramodós. Kényelmes, könnyen dobozolható...egyértelmű, hogy ilyen lesz, csak az nem, hogy mikor
Ennek sajna túl rövid a szára, már én is méricskéltem, csak az egyenes jó. Legalábbis a 600asokba.
A gyári valami 11-12cm hosszú a szára a törésig, hogy kiérjen a szelepfedélből, ez meg csak 7cm, és így kinlódani kell a szerelésnél, még az egyenes is elég rövidke, de az kezelhetőbb szerintem.
Én holnapra tervezem a vásárlást.
Jah, most néztem hogy amit én küldtem nincs is 1000RR farokidom.
Amúgy te 32es körzetem belül merre felé laksz?
Mert eredetileg én is onnan származom Palotás mellől, viszonylag sokat járok haza nagyszülőkhöz, és haverokhoz.
Ábrus, találtál már pipát? Voltam egy helyen 5kohm-os volt egyenes kb 10-15cm hosszú, olasz 650+áfa. Csak ahogy néztem elég hosszan kellett beledugni a kábelt, kb 2-3cm mélyen...
Ok, akkor sok sikert, szép lenne ezzel a faridommal, de ehhez a segédvázat is át kell szabnod, sajna elég erőteljesen.
Azt is keress egy 1000es fzrét bontottan, amit tudsz faragni, a sajátod meg vésztartaléknak szvsz.
Nincs mit, néha próbálkozok vacakolni ilyenekkel.
Photoshoppal azért könnyebb és szebben meglehet csinálni és ott az átfestés se gond, csak arra több idő kell, és mint mondtam erre a gépre nincs feltelepítve , MÉG... de lehet holnap feldobom.
NAh hát painttel ennyi a max szerintem, amit tudok tenni.
Matricát nem akarok rá, volt rajta rajtszám, de azt inkább leszedtem, mert a rendőrök imádnának csesztetni, hogy a papírjai rendben vannak-e.
Azt szerettem volna (kimondottan ugyanilyen idomú SC 24 CBR 1000F-et) de akkoriban 600-700e alatt nem adták oda a nagyjából egyben levőket,annyi pénzem meg nem volt. (az meg hogy pont ilyen idomot tettem a Frézire a véletlenek sorozata volt de nem bánom bár sokat kínlódtam vele)
A gyári valami 11-12cm hosszú a szára a törésig, hogy kiérjen a szelepfedélből, ez meg csak 7cm, és így kinlódani kell a szerelésnél, még az egyenes is elég rövidke, de az kezelhetőbb szerintem.
Én holnapra tervezem a vásárlást.
Amúgy te 32es körzetem belül merre felé laksz?
Mert eredetileg én is onnan származom Palotás mellől, viszonylag sokat járok haza nagyszülőkhöz, és haverokhoz.
http://www.nagyvas.hu/motorosb...
Én itt találtam idomot:Faridom
http://www.spcomposite.com/
Azt is keress egy 1000es fzrét bontottan, amit tudsz faragni, a sajátod meg vésztartaléknak szvsz.
És ha lesz,kezdödhet az uj projekt!
Photoshoppal azért könnyebb és szebben meglehet csinálni és ott az átfestés se gond, csak arra több idő kell, és mint mondtam erre a gépre nincs feltelepítve
Danke!Jó lett!
Matricát nem akarok rá, volt rajta rajtszám, de azt inkább leszedtem, mert a rendőrök imádnának csesztetni, hogy a papírjai rendben vannak-e.