Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így már jobb
Ne röhögj! Ez nem vicces.
Vazze! Ez egy guminőőőőő!
Nem,sajna nem kaptam. ez is lehangolt 1 kicsit.
Mé nem kaptál fánkot.
Szerintem hétvégén már otthon lesz
Nekem mondod fél 7 kor keltettek lemostam ma a motort a kosztól. Kijött a főnököm ide és rosszul lett nagyon hívtam a mentőt. Jött is 1 motoros mentő meg 1 kocsi is. Elvitték 15km kistarcsára. Motorra pattantam és tankolás után nem gyenge tempóba utánuk. Hú élveztem sokat tanultam 3 nap és 800km után. Bátrabban mertem kanyarba dönteni mint a 3 nap alatt. Odaértem megvizsgálták és mondták felviszik a Jánosba. Akkor mondta a főnök hogy menjek vissza. Ne volt is 1 jó nagy kerülő út hamár 10l tankoltam. így meglett az 1200km. . Holnap viszem vissza a nadrágot és veszek hátsó betétet. És idén nem motorozok többet. Szedem szét és kijavítom a hűtőket.
Ez azért már jó jel!
Szia!

Még nem tudni, a babát is csak ma kapta meg.
Cső Pupu! Bakker! Ez a nap nagyon illúzió romboló volt. Egy ilyen szuper hétvége után a meló,hát az nem dobott fel.
Tüneményes kis kölyök! Mikor jöhetnek haza?
Szeva fater.
Ez így igaz!
pedig nem terveztem sorozatgyártást
Na amit az asszony küldött képet a kis lurkót csinálta szakember.
ezeket szakember csinálta
Az enyémet meg sem merem mutatni
Mekkora hatalmas a kis trónörökös. Még 1x gratulálok papa. .
Ne váltsál szakmát.
Ezt meg most küldte az asszony, szerinte rám hasonlít
én most akartam magamnak új egyéni avatart csinálni a ph-ra, de nagyon nem ment nekem sem.
Szerinted melyik jobb?
Próbálkozunk szeretnék mindenkinek 1 felvarrót csináltatni. Karácsonyi ajándéknak de még próbálkozok. Hátha valami jó sül ki belőle. van 1 logo készítő progi most találtam AAAlogo 2010 a neve.
ja 1200km