Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi,Ábrus érdeme ,Ő szerezte nekem.
Neked 90. Xt 550, elfogadható motor, sport gyújtás, elöl hátul dob, Nem szép de megy mint a barom, pénteken földhözbaszott mint az állat. Azóta tisztelet...
A rohadt gondnok nem végzi nálunk jól a munkáját ki is rúgom holnap. .
Hát Pupu barátom,én nem osztom a nézeted! Egy sör megjár az egész napi gályázás után. Halkan megjegyzem,a Lidl-ben voltunk bevásásrolni,és ott kaptam két dobozt,amiért viszont nagyon megdolgoztam.
pájinkát akarsz főzni?
azon én is erősen gondolkodom.
Van is már 2 könyvem a témában, meg körvonalazódott is bennem egy főzőüst terve.
jövő szezonra összedobom.
Nekem is ma balos kanyar döntés közbe a hátsó rámerészkedett 1 fehér murva kavicsra a jó nagyszemü ami nálunk van. Na lett is fékcsík a gatyába 1ből.
szia sanyi, biztos h nem, ha találkoztunk volna, arra tuti emlékeznék...gyönyörű a vasad
Mewnnyi az annyi?
Bemutatom a mi Sanyinkat aki szó szerint a vérét adta hogy létrejöhessen a találkozó.
Az nem én voltam. 14 kor indultam. 15.10 Óbudán voltam
Haza kicsit lassabb lett, mert 18, ra értem Majsára az adagolóshoz. A M0 volt bajom, mert leállt. Azt hittem kifogyott, de csak a tartalék szívatott. És sikeresen megtérdeltem egy körforgalmat, hála a kis kavicsoknak. Hála nem sikerült elesni, csak még egy kört mennem kellett.
Még kiskoromban bakeliten megvolt faternak szinte az összes kívülről fújtam minden számukat.

Szép jó estét Neked is! Asszem még nem nagyon találkoztunk.
Na ezt nem kellett volna Sanyikám
lassan 3hónapja no alkohol a vesém már könyörög.
Tudjátok milyen szar harcba indulni a zöldek ellen józanul.
Na egészség!
Ja. A héten lőttem a másodikat. Van kedved gyere no. A fekete kis pénz nagy szerencse alapon eladó. A szürke nagy pénz nagy szerencse alapon
De a ringen is nyavajogtak ma
Üdv minálunk.
13,31 kor hallottam valamit
szép estét royal03
Nem nem én csak 150e keresek és ingyen lakok. De most 375e költöttem el 1,5 hónap alatt annyi volt a fusi meg a juti meg a fizum. .
Jelentem hazaértem a nagyfaluból, és átléptem A fénysebességet. Óra szerint 260, de még tolta magát. Nos vagy csal, vagy vennem kell egy 300 órát. Baszott jó érzés volt.
gratu!gratu! Nekem is sok 5let van a fejemben,de most a fő gondolatom a menüfőzés.2 napja szedem az infókat mi is kell hozzá törvényileg mik az előírások szabályok,menyibe kerülne elindulni,menyi lét kell beleölni,hogyan tudnék számlát írni,hogy 1 kicsit hivatalos is legyen.
Túl sok érdemleges infót nem találok
1 házi jellegű kifőzdében gondolkodom egyenlőre bio alapanyagokból
Ha tudtok minden segítséget szivesen fogadok
ma nosztalgiázok kicsit
http://youtu.be/W66OVzl4xwM
Kezit csókolom.