Neked 90. Xt 550, elfogadható motor, sport gyújtás, elöl hátul dob, Nem szép de megy mint a barom, pénteken földhözbaszott mint az állat. Azóta tisztelet...
Hát Pupu barátom,én nem osztom a nézeted! Egy sör megjár az egész napi gályázás után. Halkan megjegyzem,a Lidl-ben voltunk bevásásrolni,és ott kaptam két dobozt,amiért viszont nagyon megdolgoztam.
pájinkát akarsz főzni?
azon én is erősen gondolkodom.
Van is már 2 könyvem a témában, meg körvonalazódott is bennem egy főzőüst terve.
jövő szezonra összedobom.
Az nem én voltam. 14 kor indultam. 15.10 Óbudán voltam
Haza kicsit lassabb lett, mert 18, ra értem Majsára az adagolóshoz. A M0 volt bajom, mert leállt. Azt hittem kifogyott, de csak a tartalék szívatott. És sikeresen megtérdeltem egy körforgalmat, hála a kis kavicsoknak. Hála nem sikerült elesni, csak még egy kört mennem kellett.
Jelentem hazaértem a nagyfaluból, és átléptem A fénysebességet. Óra szerint 260, de még tolta magát. Nos vagy csal, vagy vennem kell egy 300 órát. Baszott jó érzés volt.
gratu!gratu! Nekem is sok 5let van a fejemben,de most a fő gondolatom a menüfőzés.2 napja szedem az infókat mi is kell hozzá törvényileg mik az előírások szabályok,menyibe kerülne elindulni,menyi lét kell beleölni,hogyan tudnék számlát írni,hogy 1 kicsit hivatalos is legyen.
Túl sok érdemleges infót nem találok
1 házi jellegű kifőzdében gondolkodom egyenlőre bio alapanyagokból
Ha tudtok minden segítséget szivesen fogadok
azon én is erősen gondolkodom.
Van is már 2 könyvem a témában, meg körvonalazódott is bennem egy főzőüst terve.
jövő szezonra összedobom.
Haza kicsit lassabb lett, mert 18, ra értem Majsára az adagolóshoz. A M0 volt bajom, mert leállt. Azt hittem kifogyott, de csak a tartalék szívatott. És sikeresen megtérdeltem egy körforgalmat, hála a kis kavicsoknak. Hála nem sikerült elesni, csak még egy kört mennem kellett.
lassan 3hónapja no alkohol a vesém már könyörög.
Tudjátok milyen szar harcba indulni a zöldek ellen józanul.
Túl sok érdemleges infót nem találok
1 házi jellegű kifőzdében gondolkodom egyenlőre bio alapanyagokból
Ha tudtok minden segítséget szivesen fogadok
http://youtu.be/W66OVzl4xwM