Megjöttem,voltam gatyát próbálni,és befizettem Sikondát. Szarrá áztam,végig esett az eső. Hát a gatya derékban nagyon nagy,hosszra csizmával elmegy,nehéz mint a dög. Egyébként szép állapotú. Van egy bőrruhás ismerős,azt megkérdezem mennyiért szabná rám,és ha belefér,akkor az enyém lesz. Mindegyik bőrgatya ilyen rohadtul nehéz?
Ha minden okés lesz, csak egy csizma kell,és kesztyű.
Én nem abból csinálnék.
Kölyökkoromban a biciklikre csináltam "cross" sárvédőt az úton található fehér műanyag oszlopokból. Hőre frankón lágyul, könnyű hajlítani, van tartása és ingyen van
Nekem nem sürgős az üléspúp beszerzése, előbb utóbb összejön. De most inkább még egy ülést szeretnék szerezni, hogy arra csináltathassak egy frankó túrázósabb kárpitot. A CMA motornál van kettő is, de basznak képet küldeni az alsó részéről, meg a zár szerkezetet nem adják hozzá.
Semmit kész vagyok tegnap lemostam a-z ig a motort. Na jó az első felni még kimaradt. Leszedtem a matricákat és szépen az egészet lemostam 98% alkohollal. A gőze jót tett nagyon. . majd a kormány csapágyon állítok még 1 kicsit de azt már csak hétfőn. Mindjárt indulok Pestre ma van a nagy derby napja.
Ha minden okés lesz, csak egy csizma kell,és kesztyű.