Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vagy hülyegyerek,szó sincs róla. Mindent megtettél annak érdekében(a képességeid szerint) hogy üzemképes legyen,kérdeztél és megcsináltad azt amit mondtam,ez nagyon is dicséretes ezért minden elismerésem a Tiéd.
Ezekről a motorokról és a szervizekről már én is kifejtettem a véleményemet többször is,nem akarom ismételni magam.(sajnos ilyen árakon dolgoznak,a minőség meg hááát,ja)
Szóval nyugi van,majd talin dumálunk.
Basszátokmeg,most értem a visszaolvasás végére.
Megjöttem
950 KTM supermoto
Na húzok szunyálni!

Cakát!
szekönd pikcsör az miazmi?
multkor se kellett
pedig, komplett szerszámos koffer volt nálam, meg motor emelő.
yess
Akkor ezt eldöntötted? legalább lesz széftikár
Minek, ott se idő, se szerzsám, se műhely - senki nem lát bele. Annyit tudnánk, hogy valami nem OK, de ezt Ő is tudja magától is.
Megfogtál.
horog?
futó?
nem visz semmit, kocsival megyünk.
Na mentem szuszókálni holnap még dolgozok a vason kiveszem az éket szét török rajta 1 üveg pezsgőt és meglássuk mit basztam el. . Jó éjt urak.
Poti, Ádám!

Vigyétek el a motort a talira.
Megnézitek, megszakértitek.
Itt olyan emberek vannak fenn, hogy az egyik csapágyat tud olcsón, a másik a szervízre tud jó árat, a harmadik kitalál mást. stb.stb.
Sajnos ez van mikor tényleg nem ért az ember hozzá. Sajnálom potit. Én is mikor elkezdet 17 évesen a simót bütykölni akkor én se értettem sok mindent 2 évvel ezelőttig nagyon sokat szereltem a haverommal motort ezért nem ijedek meg több mint 15 évet bütyköltünk a simótól a gpz 750 fz 400 cb 450 stb stb motorokat télen fent a lakásba, tavasztól őszig az udvaron. De ha nem lennétek akkor meg lennék lőve 1-2 dologba. De asszem próbáltunk segíteni neki rajzokkal fotókkal írásba. De az a gond ott kell lenni és látni.
Átérzem a dolgot, Én most jöttem ki ebből amibe Te csak most mentél. Most úgy is jön a rossz idő (bár ne úgy legyen) figyeld a hirdetéseket, böngész, és talán ráakadsz blokkra, vagy akinek felesleges a motorja. Azt meg tudod mit kell nézni, hallani mikor megveszel egy mocit. Én legalábbis először nem tudtam, hát meg lett a tanulópénz, sajnos bőségesen is...
csak amit 2 perc cserélni akku: 11500 Ft ?
Azért autó akkut kapni.
Az Imetnél Koyo 12 V-os 12 Ah-s (az ezrest is indítaná) akku 4150 Ft akciósan.
Bazdmeg 3ó a telószimering csere 1,5 alatt megvoltam a 2vel szar szerszámokkal.
nekem az tetszik ebben ,hogy a szelep hézagot azt tudják ellenörizni meg álogatni 18 ropiért de a szelep fedél tömitést azt nem jegyzik a cserék közt (PEDIG HA JÓL EMLÉKSZEM NEKED VOLT OLYAN GYÖNYÖRŰEN ELREPEDEZVEL VAGY NEM ?)
mondd meg rakják össze, ahogy volt, és hajtsad, míg megy. akkor kocsival megyünk. nem is baj, annyi km-t ülni csomikkal a kawán úgyis kemény lett volna.
nekem is ennyik voltak 10ezer km-rel ezelőtt
De sajnos ez mégis úgy jön le, hogy Én vagyok a hülyegyerek.Könnyű annak, aki ért hozzá, akinek sok ismerőse van. 1 éve lakok itt és nem hogy sok, de 1 ismerősöm sincs a környéken, aki meg mégis akad, nem tud megbízható motorszervízt ajánlani...mindegy, majd ha lesz érdembeli információm, akkor jelentkezek legközelebb.