Karburátor ki-be-szét-össze, tisztítás, beállítás, EXUP ellenőr-
zés - 18.000
Szelep állítás, vezérműlánc ellenőrzés + 8db korong - 18.000 + 5.600
A két gumi felrakása és centírózása, beállítás - 3.000 db-ja
A vizsga 16.000 - zsebbe nyúlós, de lecsukott szemmel megy át a vizsgán, minden gond nélkül, Ők viszik, hozzák, vizsgáztatják...
Ha Én viszem vizsgára, akkor 5.000 a vizsga, plusz odamenni, várakozni, nem biztos, hogy átmegy, sőt a fék miatt szinte biztos gond lenne, plusz 1-2 másba is bele szólhatnának... olcsóbb lenne, de korántsem biztos, hogy átmegy...
ÉÉÉSSss akkor ott vagyunk, hogy talán jó lesz, de sosem lehet tudni, hogy meddig..lehet, hogy ott hagyna Sikondán, vagy út közbe...akárhol és jelenleg nincs ennyi pénzem se...reméltem, hogy 20-ból kijön, és akkor kb 20-ból a tali is, talán még megoldottam volna, de így...most kerítettem egy másik melót is a kávézó meg a kertészkedés mellé, így talán hamarosan meg tudom csináltatni.
Csak 12...nekem most az 12-vel több mint amennyim van. 65.000-re jött ki az árajánlat úgy, hogy bele se nyúlnak igazán a motorba...ha olyanra meg akarom csinálni, hogy 5 évig menjen még nagyobb gondok nélkül, az 150.000-nél kezdődik...mindegy, csak gondoltam hátha van valakinek gumis ismerőse...
bazdmeg de ez új 12ért az enyém hátra 38 ne sírj akkor itt menj 1 bontóba vegyél 5000ért et és megdöglessz az első sarkon mert van valami rejtett hibája és kakukk.
Köccsög, ahelyet, hogy kussolna... de ha így vagizik vele, lehet, hogy nem is igaz... ugyanis fotózni kell a motort (rszámmal 1ütt), és meg kell lenni a képeknek. Azok a régi szép "beadom a forgalmit" müxik már nincsennek
"Ma műszakizott a motorom! Indexek ,rendszámtábla világítás ,macskaszem ,katalizátor nélkül... Sport dobbal... Frissen pályázott gumikkal... Ment is a nézegetés hogy milyen a gumi. "Ezzel meg mi történt?" 12000HUF "
Csak azért tettem ment, mert ment itt is a rinyálás a műszaki miatt.
Mondjuk én könnyen beszélek, ráérek áprilisig.
Bocs, az már komoly(abb).
Meg is reklamálom majd az esztergályosnál, milyen trehány munkát végzett.
Csak jussak el hozzá. Amúgy is kell csináltatnom még két új távtartót a hátsó kerék mellé.
zés - 18.000
Szelep állítás, vezérműlánc ellenőrzés + 8db korong - 18.000 + 5.600
A két gumi felrakása és centírózása, beállítás - 3.000 db-ja
A vizsga 16.000 - zsebbe nyúlós, de lecsukott szemmel megy át a vizsgán, minden gond nélkül, Ők viszik, hozzák, vizsgáztatják...
Ha Én viszem vizsgára, akkor 5.000 a vizsga, plusz odamenni, várakozni, nem biztos, hogy átmegy, sőt a fék miatt szinte biztos gond lenne, plusz 1-2 másba is bele szólhatnának... olcsóbb lenne, de korántsem biztos, hogy átmegy...
ÉÉÉSSss akkor ott vagyunk, hogy talán jó lesz, de sosem lehet tudni, hogy meddig..lehet, hogy ott hagyna Sikondán, vagy út közbe...akárhol és jelenleg nincs ennyi pénzem se...reméltem, hogy 20-ból kijön, és akkor kb 20-ból a tali is, talán még megoldottam volna, de így...most kerítettem egy másik melót is a kávézó meg a kertészkedés mellé, így talán hamarosan meg tudom csináltatni.
2x néztem de sírok a röhögéstől mindig.
vagy az erős paprikás pizzától
A 65öt mire mondták? (részletesebben)
http://translate.google.hu/tra...
szerintem gáz, hogy valaki ezt így világgá kürtöli...
"Ma műszakizott a motorom! Indexek ,rendszámtábla világítás ,macskaszem ,katalizátor nélkül... Sport dobbal... Frissen pályázott gumikkal... Ment is a nézegetés hogy milyen a gumi. "Ezzel meg mi történt?" 12000HUF "
Csak azért tettem ment, mert ment itt is a rinyálás a műszaki miatt.
Mondjuk én könnyen beszélek, ráérek áprilisig.
Meg is reklamálom majd az esztergályosnál, milyen trehány munkát végzett.
Csak jussak el hozzá. Amúgy is kell csináltatnom még két új távtartót a hátsó kerék mellé.