Tolj fel a képet a lánckerék felőli blokk oldaláról, lehetőleg a dekli nélkül. Anélkül csak találgatni lehet. (az sem baj ha nem tiszta kosz az egész)
Mégis miből gondolod hogy bárki kitalálja vakon hogy mi a gond?
Max ábrus, de Ő is fényképet kérne
Az oválkupos rész,a fehér cumo, az ott van, arról nem jön le semmi vezeték. Azon kéne lennie egy vezetéknek? A váltó tengely az egyszerűen bemegy a blokkba, nem csatlakozik vezeték illetve érzékelő hozzá a külvilágba. Hát jah, gondolom ha sebességbe lenne nem engedné elindítani... amúgy könnyen megvan az üres, nem kell szenvedni vele. Nah tippek?
Attól is lehet, hogy a sztender kapcsolód elb@szódott és folyton úgy érzi, mintha lenn lenne, ilyenkor pedig lefullad amint berakod egybe. LEHET csak, próbáltam értelmeset mondani
Üresjelző az első lánckerék alatt van elvileg 1 fehér oválkupakos fedőben . Üreset könnyen megtaláltad? nézd meg a váltókarnak a pöcke ami a váltótengelyre megy rá lefele álljon függőlegesen. Ha kuplungra indul akkor elvileg sebességbe van mert az üresjelződ nem engedi a sima indítást. Vezetékszakadás lehet még.
Köszönöm Sanyi! csak kiváncsiságból leírná nekem valaki, hogy mi miatt lehet az, hogy 1 éve állítottak szelephézagot, és most mégis megint szükség van rá? Valamint mondott a Laci, hogy miért, de tudjátok, hogy még nem vagyok szaki....
9.800 HUF az 1 hónapos felnőtt bkv bérlet, amit diákmatrica nem lévén MUSZÁJ vagyok megvenni... Cindy még gondolkozik rajta, de ha Ő nem kocsival megy, akkor Én nem tudok részt venni megint a talin, mert csak a vonat 10 pénz majdnem..és akkor még se szállás se kaja, se pia. Ha felvetne a pénz, motorral mennék...nem zsidózásból csinálom.
Szevasztok! Kéne egy kis segítség. A gép már alakul, egyben van, kapott egy másik blokkot, amit szerváltam donort, még az alátét is gyári volt :D Nah, a lényeg. Nincs üres jelzőm, nem ég a lámpája.Csak behúzott kuplunggal indul a gép. Az üres jelző pontosan merre van? Az se lenne rossz, ha valaki tudná a vezeték színeit, nem-e esetleg megtört,vagy kontakt gond. stb. Köszi a segítséget!
ha már az ember dolgozik valahol és ez kedvezményekkel jár, akkor azokat nyilván nem fogja visszautasítani csak azért, hogy mások szemét ne szúrja az ő előnye.
Mi meg ingyen buszozhatnánk,z egész országban,ha felülnénk rá! De nem ülünk fel,mert nem szeretjük. Személy szerint,még a városi busszal sem vagyok hajlandó utazni,semmilyen körülmények között. Még ha nagy hó van,akkor is bringával járok,és ha ez mégsem lehetséges,akkor gyalog.
Mégis miből gondolod hogy bárki kitalálja vakon hogy mi a gond?
Max ábrus, de Ő is fényképet kérne
Szóval Poti árai nem vészesek.
Cindi autóval akar jönni? Motoros talira? bár, ha nem lesz mocija addig..