Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

engem meg azért utálnak mer fél ár alatt kapom a villanyt.
Mindennek megvan az előnye. Attól függ az ember hol dolgozik.
De, azt énsem értem, ha nincs köze a máv-hoz, mert irodába ül egy polg hiv-ban, akkor miért?
Érdekes ez...
Én haragszom rájuk, mert minden jár nekik, mégis mindig sírnak... nem értem, mért JÁR valami egy polghivban dolgozó könyvelőnek, és mért NEM JÁR egy kis cégnél dolgozó könyvelőnek?
Mindig a versenyszférás fizuért nyavajognak, de a bértáblás biztonság mellett - hát mindent nem lehet.

Ui: A jelen lévő FZR tulajok persze kivételek
Attila szerint magasabb fordulaton elfogy a benzin, és az AC-nak jobban kellene dolgoznia. Ez ebben az esetben elektronikai probléma, mivel az AC tuti jó, mert ki lett próbálva.
Lehet a kábelezés van valahol elgyengülve valahol.
Az AC vezérlő összes madzagját át kellene "csengetni" hogy nincs-e törés valahol. Vagy átkötni, hogy az FZR-ét tudjam használni.
De mindezek ellenére teljesen használható a gép.
bizony
hm. igen, olvastam. Mondanám, hogy itt nálunk a szerelő aki nekem csinálta, de ez messze van. a karbi pucolás, szelep állítás (nekem is hézagoló betétek kellettek) vezlánc ellenőrzés, olajcsere, láncszett csere munkadíjban 22 pénz volt.
ráülök meg ha keréken áll akkor már eltávolodik de ez kb 1ó múlva kiderül.
Na csakhogy a balsors megint ne kerüljön el a 130as kutyacsont alap helyzetbe annyira letolja a lengőkart beleér a rugóba a villa átkötő.
És az üzemanyag ellátás a gond?
persze, írtam is róla
Jó lett szebben jár, de még nem az igazi.
Potit le akarják húzni megint sztem.
csácsumi! Szereltem villanyt, mosán hátul kapcsoló is van, nem csak konnektorba dugós...
Fáradt vagyok, és éhes.
Mizu?
Emre! Milyen lett a gép? Hazahoztad már?
Basszus,ha le tudnád ide cibálni,akkor a műszaki rendben is lenne (7000-ből tokkal vonóval),és még meg lehetne nézetni a yakonál is.
Hát, majd azt Ő eldönti...de szerintem rinyapina, ahhoz, hogy lemenjen vele...meg a kawa sokat eszik és cuncika se ülne fel mögé sztem.
Higgyétek el,ez nem az én hülyeségem, már negyedszer megyek le szombaton. Remélem azért Faxa buli jön össze!
Szólok Neki,hogy hét elején jön a zsé. Igen arra,és írogasd rá a megjegyzés rovatba motoros találkozó, név, dátum
Akkor te már tisztázva leszel. Remélem elég a csávónak a jövő hét eleji utalás. Gondolom arra a MKB számlára kell amit kiraktál.

Remélem a gatya jó lesz
Igen,olvastam a két forgalmi esetéről.
Hát én szombaton megyek le,és akkor viszem. Utána megyek motoros gatyát próbálni Komlóra.
ha most is így álla rendszáma, akkor messzire el kell kerüljük a Mecsek-Pihenőt
pereckirály kawájával
Milyen Kawával? Lemaradtam valamiről?
meddig kell utalni a lóvét?
Hát én ilyet még nem hallottam. Felnőtt jegy onnantól szól, hogy nincs diákod. BKV bérlettel így van. Örülök neki nagyon, 10.000 ft havonta a bérletem...de vonattal nem megyek le. Ha Cindy pöcsködik, hogy mégse kocsival megy, hanem a kawával, akkor meg buktam a dolgot..ezért is kérdeztem, hogy megy-e még kocsival valaki..
Nem tudom Snoopy,ez a pali egy nagy f@sz,ragaszkodik ehhez,de sztem biztos lesz 1hely. Bár mondtam Neki,lehet hogy lesznek olyanok akik csak az uccsó pillanatban tudják megmondani,hogy jönnek-e. Erre viszont nem mondott semmit. Én is szívem szerint,csak odamennék,azt jól van. De ha nem lenne hely,akkor cumi,és keresgetéssel menne el a péntek.