engem meg azért utálnak mer fél ár alatt kapom a villanyt.
Mindennek megvan az előnye. Attól függ az ember hol dolgozik.
De, azt énsem értem, ha nincs köze a máv-hoz, mert irodába ül egy polg hiv-ban, akkor miért?
Érdekes ez...
Én haragszom rájuk, mert minden jár nekik, mégis mindig sírnak... nem értem, mért JÁR valami egy polghivban dolgozó könyvelőnek, és mért NEM JÁR egy kis cégnél dolgozó könyvelőnek?
Mindig a versenyszférás fizuért nyavajognak, de a bértáblás biztonság mellett - hát mindent nem lehet.
Attila szerint magasabb fordulaton elfogy a benzin, és az AC-nak jobban kellene dolgoznia. Ez ebben az esetben elektronikai probléma, mivel az AC tuti jó, mert ki lett próbálva.
Lehet a kábelezés van valahol elgyengülve valahol.
Az AC vezérlő összes madzagját át kellene "csengetni" hogy nincs-e törés valahol. Vagy átkötni, hogy az FZR-ét tudjam használni.
De mindezek ellenére teljesen használható a gép.
hm. igen, olvastam. Mondanám, hogy itt nálunk a szerelő aki nekem csinálta, de ez messze van. a karbi pucolás, szelep állítás (nekem is hézagoló betétek kellettek) vezlánc ellenőrzés, olajcsere, láncszett csere munkadíjban 22 pénz volt.
Hát én ilyet még nem hallottam. Felnőtt jegy onnantól szól, hogy nincs diákod. BKV bérlettel így van. Örülök neki nagyon, 10.000 ft havonta a bérletem...de vonattal nem megyek le. Ha Cindy pöcsködik, hogy mégse kocsival megy, hanem a kawával, akkor meg buktam a dolgot..ezért is kérdeztem, hogy megy-e még kocsival valaki..
Nem tudom Snoopy,ez a pali egy nagy f@sz,ragaszkodik ehhez,de sztem biztos lesz 1hely. Bár mondtam Neki,lehet hogy lesznek olyanok akik csak az uccsó pillanatban tudják megmondani,hogy jönnek-e. Erre viszont nem mondott semmit. Én is szívem szerint,csak odamennék,azt jól van. De ha nem lenne hely,akkor cumi,és keresgetéssel menne el a péntek.
Mindennek megvan az előnye. Attól függ az ember hol dolgozik.
De, azt énsem értem, ha nincs köze a máv-hoz, mert irodába ül egy polg hiv-ban, akkor miért?
Érdekes ez...