Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen annak is jó a híre a wolf-nak.
van itt egy pasasnak eladó tiptop, és nem gamma, hanem wolf. tetsik nagyon
Hol látsz te RGV-t?
Tavaly szemeztem 250es gammával de lebeszéltek róla. Gyilkos 1 masina.
Meghalok?
Pff... a Lényeg a motorozás.
RGV
hülyevagy? meghalsz.. nagyon kemény motor, a sima motorokhoz képest olyan, mint egy M-BMW-hez képest egy ferrari lehet. és egy-két évesen másfél milláér vette a haverom. bazmeg, olcsóbban mint egy SV.
Ja már volt :( ez a rokon.
Aha tényleg Ssak az a fránya 30cm hiányzott.
ja.
perverz állat vagy.
Nekem teccenek az ilyen vasak. Oszt, jó is motorozni?
látodlátod, majnem lentvan a lábtartó
rossz az aki rosszra gondol..
itt mindegyik ilyen sértődős kurva? faszom..
Szép esős reggel van, olyan novemberi... de nem baj, esse csak ki magát
Azért nem kellett, mert volt
Volt röhögni
Jó reggelt . Valami barom negyed 7 kor idekocsikázott és az autó ajtaját csapkodta mire kimentem elmenekült.
Sajnos szervízből én is megszívtam,odavittem működő négy hengerrel,elhoztam hárommal,és azt mondta a szerelő hogy kihagy a gyújtás!Szelepállításkor megbolygatta a szelepeket,(vagy valami mást csinált,lehet elgörbített egy szelepet)és még hantázik nekem!A szakszervíz meg méregdrága,illetve ez a maszek se volt olcsó,ráadásul feleslegesen dobtam ki a pénzt!
Jóreggelt mindenkinek!
Pénted van.
jóféle kétkerekű.
Sanyi ezt most láttam meg tök véletlenül:link
Ábrusné rieksön: Sunyi számító disznó! Szemétláda!
Mondd neki hogy ne izguljon,jöjjön csak! Az asszonyt ,meggyőzöm hogy rossz idő lesz és maradjon csak itthon,a lányod meg felülhet mögém,itt van kényelmes-biztonságos hátsó ülés jól képzett sokoldalú pilótával,biztonságtechikai okokból leszerelem a sokak által irigyelt hátsó kapaszkodót,akkor átölelhet engem és félni sem fog. Jól megleszünk és lehet hogy még estére is kedve támad ott maradni