Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. . . . tudtam én hogy nyugisabb motort kell vennem mert ettől a vadálattól előbújt a kisördög belőlem. . . . .
Jó melót papa
Bár elveim ellen való!
Állat!
Csá bájkerek megyek melóba!
. Öcsém most hívott hogy tegnap mikor elmentem a ház előtt már kb 200m ről hallotta hogy jövök visszafelé és nyomtam 1 tiltás elötte és majd befosott úgy megijedt a hangtól
Asszony kezdi felismerni ha PAIN-t hallgatok. "jaj már megint azt vámpíros szart hallgatod?" (nem vámpíros hanem Zombis )
Természetesen vizsgálat közben a motor függőlegesen álljon.
Bármilyen átlátszó csövet ráhúzol a csonkra,meglazítod a zárócsavart,ekkor az úszóházban levő benzin átfolyik a csőbe és kiegyenlítődik a szint (fizika) és látod hogy mennyi van az úszóházban(csap nyitva-gyújtás rajta-vészleállító:RUN állásban)
ekkor nézed a jelet az úszóházon és az felett van megadva a szint tól-ig határ mm-ben. (de NE baszogasd a karburátort mert csak még szarabb lesz,ha be kell lőni akkor vidd el olyanhoz aki ért hozzá)
Elég gáz volt tényleg.
Nem vagyok ma képbe ez a mai verseny megdöbbentett még a hatása alatt vagyok.
Vagy köszöntél ha igen akkor papa
Nem, a Deichmannak a neve a ződ bót
Nincs meg a kábelem.
Szaszi.
Az a neve néjkije
Beszéltem Szoszóval, őt is érdekelné Sikonda. De biztosra nem tudta mondani.
csak kérdeztem
Bemész a ződ cipőboltba, és kérsz bőrápoló pasztát. vagy spayt. Én is ott vettem 800 péz volt. Deichman vagy mi a tököm.
1: Az a kép NEM az ezresé hanem a hatszázasé,tehát az alapján nem tudsz csinálni csak hülyeséget
2:Megmondtam az elején olyan NE baszogassa a karburátort aki nem ért hozzá,a benzinszintet meg különösen ne
3:amíg a membránok lyukasak kár vele BÁRMIT is csinálni mert NINCS ÉRTELME,NEM LESZ JÓ!
4: mi a frászért próbálsz meg olyat beszabályozni amit még egy hozzáértő is csak nagy kínlódás árán tud megcsinálni?
A trafiinfó már 4 napja nem ad meg Bpre infót.