amúgy a karbi membránt ezzel lehet állítólag a legjobban megragasztani +nem nitril kesztyüvel hanem egy másik pl:fünyiróbol kel kivenni a membránt és azzal foltozni.
értem. Akkor lehet hogy önállóan felveszem majd a kapcsolatot a "dobozos emberrel", aztán hátha. Mondjuk nem sürgős, mert lehet h 1 hét múlva lekocsikázok megint albániába..de köszönöm a közreműködést
sziasztok.az úszóházban a benzinszintet hogy kell ellenőrizni?láttam hogy valami csövet kel rádugni de az nem tudom mekkora.vagy csak engedjem le belőle a benzint egy edénybe és hasonlítsam össze.nem tudom mennyinek kel benne lenni ,hogy kel szintet állítani.sok itt a kérdés.köszi
Ja,és Cordurához való mosószerrel mostam a kabátot ultra kíméletesen de a tapasztalat az hogy vízálló és lélegző ruha csak a prospektusokban van. (meg impregnáló is)
Van itthon többféle gumilapom szóval nem gond.(de úgy néz ki hogy jó lett,ez pl:MZ belsőből van )
Kivágtam az elsőt és közöltem vele hogy: most folyjál a k.. anyádat köcsög!
Csendben bólintott és csordogálni kezdett.
Aztán vágtam bele egy kicsit nagyobbat és nem mondtam semmit.(nem folyik)
Van itthon Cordura impregnálóm de nyugodt szívvel állíthatom hogy nem ér semmit ha már egyszer beázott.
Ezért vettem esőruhát.
És amit belevágtál jó lett,mert elég kényes a gumi puhaságára meg vastagságra.?Mondjuk én iparilag csinálom,én nem szarozok,veszek gumit,de nálam mindíg van 20db. kábé.
Á basszus el is felejtetem szólni! Mivel Csikóssal is alkudoztam a Vaterán az is elérhető lett volna (most látom hogy milyen jól néz ki a feleségem amikor megrázza a cicijeit nekem ) de hosszas méricskélés után letettem róluk mert nagyon át kéne szabni hozzá a kipufogócsövet.
Ezúton is elnézést kérek azoktól akik rám vártak!
És ezzel mostam(a zöld):link
Kivágtam az elsőt és közöltem vele hogy: most folyjál a k.. anyádat köcsög!
Csendben bólintott és csordogálni kezdett.
Aztán vágtam bele egy kicsit nagyobbat és nem mondtam semmit.(nem folyik)
Van itthon Cordura impregnálóm de nyugodt szívvel állíthatom hogy nem ér semmit ha már egyszer beázott.
Ezért vettem esőruhát.
Hát ja cordúra.Erre volt zseton.
Ezúton is elnézést kérek azoktól akik rám vártak!