Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó éjt Sanyi
Jó éjt! Holnap korán gálya!
köszi, de majd holnap
szia!

FZR 400 RR SP 1994-es motorom van ehhez keresnék első féktárcsát.
Van neked jó állapotú eladó?
Helyileg merre vagy?

üdv
Isten éltessen!
szia!

még mindig tárcsát keresek az FZR 400-ra.
Valahol 300mm-t irnak nem 298-at amit irtál az nem baj ha annyi az eltérés?
Az nincs is olyan messze tőlünk. kb 40km lehet.
Huli 2x annyi kiló mint én addig még lecsúszik pár tányér gulyás
Igen, nekem volt, meg van is :) Nyáron szerváltam egy 750est donornak, de nem ment a vázamba bele a blokk. Azt eladtam, és vettem egy másik ugyan ilyen Fz400r-t ami nekem van. Abba blokkot cseréltem, pont ma. De az fz-men direkt szürök voltak, amiket nem akarok visszarakni, főleg ,hogy most már van gyári házam. Érdekelne valami alkatrész? Mert tulajdonképpen van mindenem fz400r-hez.
Talán csak nem szeretnél egy súlycsoportba kerülni a huligánnal?
Egy jó kis gulyáslevesnél nincs is jobb, de bezabáltam
23e mert 4e a benzin a fordulóra de még nincs lefújva,dolgozom a megoldáson.
mondjuk 19 a két dobozér meg a konzolért nagyon jó ár
szászvár
Hol van ez a doboz helyileg?
Jó,az van hogy még nem tudom hogy mi van.
Elküldte az ember a méreteket de most méricskéltem hogy mi a túrót tudok csinálni hogy a dobtól elférjen(az SV dob bazi hosszú ezért fel kellett húzni a végét de így meg beleér a doboz)
Egyébként eddig három rugót engedett az ember látatlanba.(még dolgozom kicsit rajta)
Na úgy fest a dolog,hogy végre összejött a vízpumpa javítása!
Ábrus! nem tudtam berakni mind a két szimeringet,mert nem fért be. Kiderült ugyanis, hogy a mérete 21X4,5X12,és a rendelkezésre álló hely 8mm. Ha berakom mind a kettőt,akkor elfedte volna a vízkifolyó furatot. Most már tök száraz lesz a blokkom! Na ki a LIRÁLY? Sanyiiiii a KIRÁLY!
Az FZ-t eladtad, vagy mi lett vele?
Meg ha jól emlékszek voltak neked más FZR alkatrészek is eladók
Nekem nem a deltaboxos fzr van, a 750es fzr-nél, hozzá tudtam férni, annál úgy van mint nálad, hogy a karbik felfele néznek, és úgy rá a légszűrő. De a 400asomnál meg vízszintben vannak a karbik, és úgy kell rátolni a házat... vagyis kéne mert egyszerűen nem férek el... igaz, kb él órát próbálkoztam, mert azért van mit csinálni rajt, és inkább nekiálltam mást csinátani rajta :) Azért köszi!
Érdemes figyelni rá,öreg hal a témában!
helyes kis csaj
Évike a drágám,akár csak az anyukája.
De aranyos! Hogy hívják?
Helló, bár én csak 250-essel rendelkezem, de azon könnyen hozzá férhetőek a csonkok imbuszos csavarfejei. Most szedtem szét 2x-3x és pik pak lejött
Nekem is mondták elöre,hogy lány lesz.
Az én kislányom.