Igen, nekem volt, meg van is :) Nyáron szerváltam egy 750est donornak, de nem ment a vázamba bele a blokk. Azt eladtam, és vettem egy másik ugyan ilyen Fz400r-t ami nekem van. Abba blokkot cseréltem, pont ma. De az fz-men direkt szürök voltak, amiket nem akarok visszarakni, főleg ,hogy most már van gyári házam. Érdekelne valami alkatrész? Mert tulajdonképpen van mindenem fz400r-hez.
Jó,az van hogy még nem tudom hogy mi van.
Elküldte az ember a méreteket de most méricskéltem hogy mi a túrót tudok csinálni hogy a dobtól elférjen(az SV dob bazi hosszú ezért fel kellett húzni a végét de így meg beleér a doboz)
Egyébként eddig három rugót engedett az ember látatlanba.(még dolgozom kicsit rajta)
Na úgy fest a dolog,hogy végre összejött a vízpumpa javítása!
Ábrus! nem tudtam berakni mind a két szimeringet,mert nem fért be. Kiderült ugyanis, hogy a mérete 21X4,5X12,és a rendelkezésre álló hely 8mm. Ha berakom mind a kettőt,akkor elfedte volna a vízkifolyó furatot. Most már tök száraz lesz a blokkom! Na ki a LIRÁLY? Sanyiiiii a KIRÁLY!
Nekem nem a deltaboxos fzr van, a 750es fzr-nél, hozzá tudtam férni, annál úgy van mint nálad, hogy a karbik felfele néznek, és úgy rá a légszűrő. De a 400asomnál meg vízszintben vannak a karbik, és úgy kell rátolni a házat... vagyis kéne mert egyszerűen nem férek el... igaz, kb él órát próbálkoztam, mert azért van mit csinálni rajt, és inkább nekiálltam mást csinátani rajta :) Azért köszi!
FZR 400 RR SP 1994-es motorom van ehhez keresnék első féktárcsát.
Van neked jó állapotú eladó?
Helyileg merre vagy?
üdv
még mindig tárcsát keresek az FZR 400-ra.
Valahol 300mm-t irnak nem 298-at amit irtál az nem baj ha annyi az eltérés?
Elküldte az ember a méreteket de most méricskéltem hogy mi a túrót tudok csinálni hogy a dobtól elférjen(az SV dob bazi hosszú ezért fel kellett húzni a végét de így meg beleér a doboz)
Egyébként eddig három rugót engedett az ember látatlanba.(még dolgozom kicsit rajta)
Ábrus! nem tudtam berakni mind a két szimeringet,mert nem fért be. Kiderült ugyanis, hogy a mérete 21X4,5X12,és a rendelkezésre álló hely 8mm. Ha berakom mind a kettőt,akkor elfedte volna a vízkifolyó furatot. Most már tök száraz lesz a blokkom! Na ki a LIRÁLY? Sanyiiiii a KIRÁLY!
Meg ha jól emlékszek voltak neked más FZR alkatrészek is eladók
Az én kislányom.