Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hátsó legnagyobb meg van rendelve jövőhéten jön a kormánycsapággyal és a hátsó fékbetéttel 1ütt.
Ez yamaha papa.
Vazze!140 ló! Nem is értem,miért kell nyomatékosabb,hisz Te mesélted,hogy indulásnál a vizes úton elpörög. Hát az meg hogy nem fog 280-at menni! Hát az katasztrófa!
Ja de én 2 hónapja diétázok is -14kg össze van szűkülve a gyomrom is de akkor is kúrva nagy adag ez.
Amúgy mikor elemebe voltam 1 csom tészta fél kiló darálthús fél kg trapista reszelve 1ültömbe pikk pakkra eltüntettem.
Oszt méé jó neked a Kawa lánckerék? Nem Yamahás kellett volna.
Az bolhafax különbség... alig több, mint 5%-al lesz rövidebb. Nem ettől fog hanyattvágni.
Ha már sportmotorom van akkor nehogymár túrabuziságra legyen beállítva
Akkor kevés Vagy! Sokkal többet tudok enni mint Te!
Jobban gyorsul nyomatékosabb de kisseb a végsebesség ami nem izgat nagyon.
Hazahoztam a mamut görög étteremből 1 gyros tálat. Haverok dolgoznak ott hát szeretünk adag volt, a negyedét nem ettem még meg és nagyon tele vagyok .
Most ettől gyorsabb,vagy erősebb lesz? Hogy is van ez?
Ja lehet . .
Hidd el agyon tud ez csapni ez ninja csillag eredeti japán
Azért, mert Te netkávézót keresel, holott egy kaszinót, vagy egy night klubbot kellett volna...
Agyon nem tud,max fejbe!
Poti figyumá 3x mentem végig a telibevert lővőház utcán úgy hogy szarrá áztam miközbe a boltot kerestem ahol te dolgozol és semmit nem találtam.
16os papa eddig 17es volt fent. Attól odabaszós nem figyelsz és odabasz a földhöz a vas. Vagy dobálod a lánckereket és agyoncsap
Fogsz is!
Köszi de nem vagyok boldog mehet tovább a diéta pedig akartam sörizni a bulin.
A lánckerék mitől odabaszós?
Hú! De szép cuccod van!
hülye, hát pircing
Kabát - értem. Nadrág - értem. A harmadik képen - fülbevaló?
Gyerekek ebbe a retkes telibevert országba nem lehet semmit kapni
nadrág holister 62es méret pociba jó szárba majdnem. a 60as pociba nem ért össze szárba jó lett volna az 1ik lábamra .
Kabát holister 4xl a max ami volt hát gondolhatjátok kuka.
Lett olyan mint az emrének van asszem vagy nemtomkinek. 5xl has behúz úgy jó csajok mondták nyúlik tágul majd remélem is mert nem kapok levegőt de sportosan nézek ki. nincs semmi a méretembe a cordurán kívűl . . . . nem az öreg pocakos motorosokra gondoltak.
Azaz volt 1 fajta klasszikus bőrkabát de annyira klasszikus volt hogy még a nygapám motorozott ilyenbe a 40es évekbe.

Ja és vettem 1 odabaszós 16os lánckereket.
Királyos
majd még örvendeztess meg 1-2 képpel ha beöltöztél