Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah üdv mindenkinek:) végre kapott a gépem egy új szívet, így többek közt lett gyári légszűröm is. Lenne egy olyan kérésem/kérdésem ,hogy tudna valaki egy jó tippet adni ahoz,hogy hogy tudom könnyen betenni a légszűrőt és a karbisort? mert ha a karbisort rakom, légszűrő nem megy be, ha a légszűrőt akkor a karbisor nem megy be... esetleg le kell szedni a csonkokat? De ha leszedem,hozzá fogok férni,hogy vissza is húzzam őket?

Köszi előre is a segítségeteket!
Nem tudok mit mondani erre...sajnos ilyen országban élünk...
Nézelődtem a neten, fzr témában és mit találtam? Ezt

A videón az a szerelő srác látható, aki elbaszta a motoromat...a Yamaha szervízes Sándor. Éppen a sajátját bügykörészi..
Te ki optimista

Néztem azokat az olcsó gépeket, de nálunk egyiket sem látom a boltok polcain. Online boltban meg nem akarok vásárolni.
Azt mondták fiú lesz, szóval kurva nagy gond lesz ha mégis lány születik, mert nem készültünk a keresztnévvel.
És semmi esetre sem akarom az asszony fantáziájára bízni a dolgot.
Az még nem biztos... ne igyá előre a medve bőrére
Egy fogadott bátyám már van Pécsen, úgy hívják: bableves
Igaz Ő negyedikén született, de csak egy évvel később, szóval simán beillesz a sorba
Lehet hogy lányod lesz,és az meg Október 7-én születik majd, mint nekem 2008-ban.
Thomas a minap linkelte a 10 eFt-os gépét, ott az oldalon láttam nagyon korrekt Canont, Fujit, Panát, mind 25 alatt.
Még jó hogy nem vagyunk testvérek.
Én holnap leszek 41-éves.
Lehetnél az öcsém.
Mert még ki fog holnap pezsgőt bontani?
Inkább kinect-et vegyél az xbox-odhoz...
Vagy ps3 at ami tudja a ps1 és ps2 játékokat 45ért.
Hát dehogynem, ez nem olyan dolog amivel érdemes viccelni, pláne nem ebben a korban.
Szerintem inkább 1 nintendó wii-t veszek. A főnökömnek az van és akkorákat toltuk a teniszel meg a bowlingal hogy 3napig izomlázunk volt. és most van 35ért 1
Nem mondod komolyan Emre?
Te is szeptember 2-án születtél?
Ismerőseim szeretnek mert mindig én vagyok az első 0:01el
Ábrus!

Ha megveszed szászvárról a dobozokat.. akkor nekem úgy lenne a legjobb hogy elhoznád a 3.at is (ha nem postai úton oldod meg), mert nekem Nagyvenyim egy jó 30assal közelebb van..

Ha meg nem veszd meg, nekem nem katasztrófa...
Jobb ez most mintha 0:01 kor felhívom.
Ne baszd már el,holnap lesz!
Olyan érzésem volt mintha egy-két hónapja kérdeztem volna Ádámtól és basszus mindjárt eltelt egy év. (lehet túl sokat lógok itt a fórumon?)