Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még szép.....
a cipzárakkal óvatosan, nekem már elég ramaty mindegyik
De ugye ezt már más is használta előttem...

Jó lesz ez
A dzsekiben van valami védelem?
és tök jó mert a kabátot és a gatyát össze lehet cipzározni.
Igen vettem 1et mert volt 1 időszak nyár elején mikor nagyon szarul aludtam egész este forgolódtam és nem jött álom a szememre. . . De amióta fent van könnyen elalszok .
Térdkoptatót direkt nem vettem nincs pofám flexel kicsit megkaristolni mintha profi kanyarvadász lennék.
Álomfogó lóg az ágyad fölött?
Már nem lehet 1x cseréltem.
Ja felmegyek a sisakos szintre a shoxba. mondom csajszinak figyumá orrvédő van a sisakhoz mert vennék 1et. Nézi nézi ehhez a k3ashoz nincs de volt még 4 fajta k3 sisak azokba van. Mondom kiscsillag drága virágom újítsunk 1et az 1ikből. Nem lehet mondja. Érted otthagyok 75e ft-ot és nem képes 1 3000ftos szart kicsivázni az 1ik sisakból. . .
Hú vazze! A harmadik képen szereplő Pacákkal nem szívesen találkoznék sötétben!
Egyébként sztem,nagyon rendben van ez a cucc,és passzol is!
Ezekszerint tiszteletbeli keresztfiad lettem.
Kereszapuuu....
Eriggymááá. Iwiw-en is kintvan. Pupu!
Jobb, mint a Huligán...
Jobb ha megint nevet cserélsz UltrasPupuHuligán!
csak a keresztfiaim Pupuzhatnak
Nagyon konkrét
Megjött a szimering a vízpumpához,holnap délelőtt hazafelé beugrok érte,és összerakom. Nálunk tök dzsuva idő van,lassan úszóhártyáim nőnek,és a bringám is vizibiciklivé válik!
nimmán Pupu...
. . .
Nem röhög mert . Mire beöltöztem leizzadtam megy már a fűtésem .
JA, nem kawa ninja?
Ninja dobócsillag, a ninják japán bérgyilkosok voltak . így gondolom ráismersz
De ha meg nagyon lerövidíted, nyugodt túratempóban (120 ) 7000et fog forogni, mint egy haccázas pöcsköszörű és 1-2-3 rögtön leforog (bár menni azt fog, ha le tudod nyomni az elejét)
ja, jön a hátsó is. most olvasom.
Te írtad, hogy Ninja, nem?
A láckereket egyébként együtt illik cserélni, úgyhogy szerintem csak akkor rakd fel, ha van lánc, és hátsó lánckerék.
Jó.
Nekem túl hosszúak a fokozatok nem tetszik ha 6os váltó lenne benne okés volna de így