Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kalap kakit nem ér az a film, a felénél jutott eszembe, hogy még mindig nem tudom miröl is van itten szó. A vége kicsit intenzívebb de baromság az egész.
VAn benne videjó felvétel de hangot nem vesz akkor mi a fakknak.
Jó film tetszett.
Nem az enyém 3,2mp kb 3-4 éves amit volt asszonytól kaptam nemrég.
Pedig pont az Olympusra figyeltem rá a Tescós újságban. 14MP és 5x optikai zoom 20e-ért.
SALT ügynököt láttátok már? Fél óránál van egy rész benne, menekül a csaj a tömegbe a kocsik között gyalogosan fut és jön egy Triumph-os srác és elrántja a csajszi a kormányát a motornak, az meg telibeveri az egyik kocsist utána jót motorozik a csaj jó kis motor ez a Triumph
Én most sajnos bezabáltam 1 egész sárgadinnyét és pihegek holnaptól kemény diéta megint hogy jó legyen a kabátom pulóverrel.
Nekem olypus van de 1 kalap kaki nem hagyományos memokari kell bele sd hanem valami xd kártya ami 2G 8000ft
Azért LOL vagy benn van a kényelmes melegbe a motor és így sem állsz neki...Én kimentem kapucniba, esernyővel, hogy életet leheljek bele...erről szól a "szerelem" mondjuk
Tecskóba most akciós 3.-tól 3 napig 20000 ért utána 25000 lesz van jófajta samsung vagy nemtommi.
Ha megjön a Párom, megkérdem Tőle, hogy Neki milyen van...annyira jó képeket csinál mint az én Fuji-m, ami 65.000 volt, az övé 13 talán... auchan-ba érdemes elmenni, szoktak jó akciók lenni.
Á ezzel elrontanám az összképet meg a dob miatt el se férne.
Ajánljatok nekem valami fasza digitális fényképezőt max 20-25 ezer Ft-ig. A gyereket mégsem akarom a telefonnal megörökíteni.
690ft a benzincső métere vegyél vágd ketté és minden ok lesz majd énis megtoldottam a tank és a csap között. És vettem fasza vastagfalú benzincsövet 1,5 métert és benzinszűrőt csak ma olyan lusta vagyok hogy csak na itt a motor a szobába de a légtelenítésen kívül mást nem csináltam megpróbáltam alá bakolni a seggét hogy első lánckereket cseréljek de elment tőle a kedvem mára.
Igen csak jó áron van! Az a baj, hogy az enyémen ez idiótán festene, meg a zasszonypajtás se ülne kényelmesen Még így is majd törnöm kell a fejem ezerrel, hogy a csövi-től kapott dobozt, hogy mókolom fel hátra,úgy kéne, hogy egy sín-en tudjam mozgatni, ha fel akar ülni a Párom, akkor is fenn lehessen a doboz
Csak úgy kicsit nehéz lenne megnézni hogy húz 4-ikben 6000-től
Az enyém 4x volt szervizbe.1x fejcserén utána 3led javítva ment 1 hó garit vállaltak rá napra pontosan 1 hónapot ment. ingyen javítva. 1 hét és kakukk utána elvittem profi gépek mikrofos technológia console corner a blahán 2ó ment és annyi többet nem áldozok rá. A vízhűtést is itt csinálják a blahán és ezek a profik . http://www.consolecorner.hu/xb...
Vrummm, vrummmm. Kiderült, hogy a segítő kezek utáni munkát is jobb átnézni...meg volt törve a benzincső és emiatt nem töltött fel rendesen az AC, meg sikeresen fel volt cserélve a res-on....Anyukám segít mindig ha a motorhoz nyúlok, mert olyan rövidek a csövek, hogy 1 ember csak benzinszétlocsolással tud max bármit is kezdeni a tankkal...4.-re beindult, kis járatás és gáz adás után mind a 4 henger beröffent...ma nem tudok menni, mert ezekkel a gumikkal esőbe nem gurulok ki, de holnap reggel imádkozom, hogy jobb idő legyen kicsit, és akkor elkezdek körözgetni a tömb körül, meglátjuk mi lesz!
Tegyél fel egy müanyag kannát,és próbáld meg ejtö tartályosan táplálni a karburátort.
Én sem értem kristálytisztán hogy az a basz mit szabályoz.
De azt mondta Attila, ma délután, hogy kipróbálta a gépet, 4000-5000 ig hibátlan, utána meg elfogy, nem pörög, nem megy rendesen.
Ez akkor is így volt mielőtt feltettem az FZR AC-t, szóval nem hiszem az ez kevesebbet szállítana, mint az eredeti. Indításnál meg egyből működik.
Bianchina-XJ 900? akkor felmerül bennem hogy: ERA?- Zöldmerci?-Pontonmerci Domsjőből?
Na de,ne 180-as gumit tegyél hátra,mert vissza fogja a motort.
Ultras-t el kell érte zavarni.
Jó gyerek az. Bizti szívesen értemegy neked...
Bár én egy Yamaha szervizhez képest egy hülye kezdő vagyok de vannak kételyeim a diagnózissal kapcsolatban. (ez egy időrelé ami kb öt másodpercig engedi dolgozni az AC-t folyamatosan aztán lekapcsolja a feszültséget róla,nem gondolnám hogy ez befolyásolná a dolgokat dehát )
Nem is drága, de nem postáz az eladó