Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi

hogy meddig eláll a szar, mi?
. . . Isten éltessen sokáig Emre barátom.
Jó hogy szólsz
Holnap leszek 39éves
Látom van aki meglátta a lényeget!
Van 60 lemezem nekem is hozzá. Én kormánnyal ami 22000 ft 60db játék 2 joy és annyi baja volt akkor hogy fejhibás volt utána 1 évig ment gond nélkül. vettem 40 e ft ért. abból eladtam a kormányt 18e ért. Ha veszek másikat mert vennem kell akkor eladom alkatrésznek a régit. Vannak akik keresik. kb10-15 vissza is jönne talán
Basszus tök véletlen láttam meg ezt a nem is régi olyan réginek tűnő hsz-t.
Nem volt rossz, most nekiesek a karate kölyöknek, közben meg olvasok a dugattyúcsapszeg-ről. Elővettem a régi géptan könyvemet és sok olyat találtam benne amiből lehet tanulni, mert most érdekel ellentétben azzal amikor az iskolapadba ültem.
Csak abból sajnos nincs tartalék, az 1000-esét meg mégsem tehetem fel. Vagy mégis?
Emlékszem egyszer raktál fel Te is hasonló "vadászgépet" csak vékonyabb szárnyakkal.
Én előbb gondolnák ilyen jelenségnél a gyújtáselektronikára.
47?

Akkor inkább nem mondok árat. Ugyan ez flashelt, de ezekszerint nem ér 50-et, pedig az az uccsó ára. (persze egy nagy halom játékkal, 20 giga vinyóval, 1 wl karral. )
NIncs meg nekem sajnos fényképen de megszerzem valahonnan.
Tereptarka pólóba voltam és volt nekem is 1 ilyen pittbull harcilepkém a mellemre kapaszkodva alig lehetett észrevenni olyan jól álcázta magát.
Erről már tényleg csak a vaskereszt és a Luftwaffe felirat hiányzik! (tegnap reggel lőttem Nektek)
Onnan mikor kijött 2ó ment és kakukk most jasper alaplaposat nézek 47e mindent játszik 6 hó garival zsír új arcade. Nekem a régiből mindenem van 20g vinyó 2 joy kismemó kari.
Én annyira törődtem vele meg a ps2 ps3 al is hogy 2 havonta vittem tisztításra és átnézésre.
De ha esetleg eladnád akkor mennyire gondoltál?
Pontosan így gondolom én is.
A vaterás cuccot meg macerás kipróbálni is.
Márpedig a Consol Corner az egyetlen akik valamelyest szekszerűen javítanak. Tudod mia a 3 led? A GPU (grafikus proceszor) leolvad a helyéről, és ők azt csinálják, hogy új forrasztó ón golyókat raknak a régi elolvadtak helyére, és asszem mikrohullámmal rámelegítik. Egy 3 ledes gép szinte sohasem lesz tökéletes már.
A helyzet, hogy ha már akkora volt a hő, hogy a GPU kiolvadt, ott már az alaplap is károsodott, és ezek nem egy rétegű nyákok.
Az életbe tökéletes nem lesz már. Sok olyat olvastam, hogy ment, de hibázott a GPU a korábbi hőterheléstől.
Az egy más tészta, hogy egy új konzolba új vízhűtőt szerelnek be. Ott minden új, és a szakszerűség kifizetődik.
Az enyém egyébként új korától vízhűtött.Sokkal halkabb mint a gyári, mert a vízhűtő venti sokkal kisebb fordulaton pörög.
Vegyél újat új alaplappal... azok már elvileg stabil hűtéssel rendelkeznek.
Képzeld, volt anno olyan, hogy mikor a döglött box-ot megbontották észrevették, hogy a GPU-n a védőfóliát rajtafelejtették. Csodálkoztak, hogy hőpaszta ide vagy oda, megdeglett..
Ilyet használtan nem merek venni mert nem tudom hogy eddig hányszor ejtették le és áztatták el.(anyám táskájában is kifolyt az ásványvíz és megrendezte a gépet,ki lett a szervizben takarítva de azóta előfordulnak paranormális jelenségek vele.(és általában a legrosszabbkor)
Láttatok már,ilyen madár fészket?
Jót használtan lehet venni leg olcsóbban a Vaterán.
Na ott pont nem fogsz értelmes áron jót kapni...sok minden szar van az auchan - tesco-ba, de ilyenekből ott lehet a legjobb ár-érték arányt kifogni ebben a kategóriában.
A tescos cuccok közül csak a Pana DMC-F2 vagy F3-as jöhet számításba, de még nem tudom mennyi garit adnak rá. Mert a juronixban levő fuji gépekre 3 év van, ami nem mindegy.
Ha holnap lemegyek Pécsre körül nézek majd a mediamark-ban is.
erre az van írva optical 3x zoom. seamless (ami nemtommi) 12x zoom
optical & digital. mi a seamless?