Szia Huli!
Hanyas a legnagyobb hátra a JT-nél, 47fogas?
Nekem most 17-47 de hosszúnak találom én is a fokozatokat,15ösre gondoltam elöre,ha majd lesz rá lé,de nekem komplett szett kell mert már szakaszosan van nyúlva a láncom.
Egyébként a Z-men a gyáritól egyel kisebb van elöl,és bizony elevenebb lett
FZR 400 RR SP 1994 3TJ-be szeretnék olajcserét csinálni.
Mennyi olaj megy bele és milyet ajánlotok,abszolut normál használat semmi durvulásra nem használom a motort.
Bekanyarodsz retek utcáról jobbra, az a lövőház utca, igaz? Igaz. Amikor eljutsz a lejáróhoz - utca közepén - ott van jobbra az utca szint alatti szinten a Cyber Cafe Zone. Utcáról is látható, bordó az üveg matricázása...ott dolgozom, ma is voltam benn 10 perc erejéig.
http://www.shox.hu/downloads/2...
cordura kabátok.
4oldal a nordkap dzseki olyanba toltam mostanában 35 fokba is lerohadt rólam pedig nem volt benne a termo bélés.
aha van könyök váll és valami kis hát, ce protektor benne. de veszek 1 protektor inget alá ha lefogytam 1 kicsit mert elég gyengusnak tűnnek. A könyök el van csúszva 1 kicsit majd feljebb varrom hogy passzos legyen mert csúszkál benne.
Hanyas a legnagyobb hátra a JT-nél, 47fogas?
Nekem most 17-47 de hosszúnak találom én is a fokozatokat,15ösre gondoltam elöre,ha majd lesz rá lé,de nekem komplett szett kell mert már szakaszosan van nyúlva a láncom.
Egyébként a Z-men a gyáritól egyel kisebb van elöl,és bizony elevenebb lett