Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Huli!
Hanyas a legnagyobb hátra a JT-nél, 47fogas?
Nekem most 17-47 de hosszúnak találom én is a fokozatokat,15ösre gondoltam elöre,ha majd lesz rá lé,de nekem komplett szett kell mert már szakaszosan van nyúlva a láncom.
Egyébként a Z-men a gyáritól egyel kisebb van elöl,és bizony elevenebb lett
na joccakát ma sokat gyalogoltam és elfáradtam.
Na, a melák beszól! Te menjél aludni az álomcsapdád alá! Mafia 2-vel senki nem játszik rajtam kívül?
.babaposi arcú . . . . .
Faszom, akkó' ott... tök mindegy
Nem röhögni, 4 éves kép...csak a mez a lényeg!
a lövőház utca a 2 mamut között van nem a retekről nyílik
a retekről jobbra az a fény utca
Sziasztok!

FZR 400 RR SP 1994 3TJ-be szeretnék olajcserét csinálni.
Mennyi olaj megy bele és milyet ajánlotok,abszolut normál használat semmi durvulásra nem használom a motort.

köszi
Bekanyarodsz retek utcáról jobbra, az a lövőház utca, igaz? Igaz. Amikor eljutsz a lejáróhoz - utca közepén - ott van jobbra az utca szint alatti szinten a Cyber Cafe Zone. Utcáról is látható, bordó az üveg matricázása...ott dolgozom, ma is voltam benn 10 perc erejéig.

A cuccok jók, bár elég feszülősen festesz benne
Gondolom.Meg átláccó műanyag csőből lehet fabrikálni és a közlekedő edények elvén lehet állítani elvileg,de még én se csináltam .
Poti isten a tanúm rá ma kerestelek azaz a boltot ahol dolgozol de sehol nem leltem .
http://www.shox.hu/downloads/2...
cordura kabátok.
4oldal a nordkap dzseki olyanba toltam mostanában 35 fokba is lerohadt rólam pedig nem volt benne a termo bélés.
az ufo gerincprotim nekem is necces, de ha ledobnám as pocót, sima ügy lenne, így simn csak necces
Hát igen ezek nekem húzóan se férnének el. .
http://www.shox.hu/downloads/2...
a street racer az elférne
meg van ott lejjebb 32000 az beférne
Minden volt csak nem az én méretembe.
ez alá kpl inget nem tudsz olyant ami kényelmes
ez már nem fér el szerintem
de egy ilyesmimég jól jöhet, mert az ilyen kategóriájú ruháknak a mellkasi, és a hát védelme elég gyenge.
cordurában a shoxban volt olyan cucc, hogy cordura, és a protektorok fölött bőr volt, így marha kényelmesnek tűnt, plusz védelembn sem szarnak.
Vizisikló testedre lett volna.
OK jó éjt papa.
Nekem is de ugyan ebbe az árba voltak. De Sanyikám el kell mondanom a te méretedbe semmi nem volt magasságra.
Jó éjt! Holnap gálya, és kezdődik a suli is.
aha van könyök váll és valami kis hát, ce protektor benne. de veszek 1 protektor inget alá ha lefogytam 1 kicsit mert elég gyengusnak tűnnek. A könyök el van csúszva 1 kicsit majd feljebb varrom hogy passzos legyen mert csúszkál benne.
Tök jó! Nekem még az a Cordura is jó lenne! Nekem azok is tetszenek.