Hívd fel,és beszéld meg Vele. Elvileg a bolt nyitva van,csak asszem Attila nem dolgozik szombaton. Eddig általában vasárnap ment be,de ha megbeszéled Velük sztem Neked megcsinálják. Addig amíg kész lesz elücsörögsz nálunk.
Elszakadt a forgórész tekercse,de még nem tudtuk leszedni a póluspajzsot.Majd itt a TMK-ban megpróbáljuk kinyomni valamelyik oldalra a tengelyét a hidraulikus préssel.
ábrus mester mondta vala, drótkefe a legjobb a gyertyának najó nem pont ezt mondta, de ha ésszel csinálom, akkor nem lesz gond. Azt hallottam, hogy finom csiszolópapír is jó hozzá, az biztos van itthon. Most megyek el, majd 12 körül leszek kb.
Igen későn vettem észre de ha lemondasz róla akkor köszönöm. Mert most akartam feladni hirdetést. de ha nem jó rá akkor átpasszolom.
keresztfiúknál vok már.
A mezei drótkefe durva, nehogy olyannal ápold le, mert lehet utána el is dobhatod őket.
De hallottam olyan is hogy amikor már kefélni kell a gyertyákat akkor már megérett a cserére. Minden más esetben elég az elektródák között finoman megcsiszolni kicsit, lehetőleg úgy hogy az elektródák felülete ne legyen a beavatkozás után "csámpás".
Asszem a bronz kefe már jobb egy kicsivel, de majd jön valami hozzáértő is és megmondja a frankót.
A gyertyák nem lettek kiszedve tegnap ábrus, 2 okból. 1. végig esett az eső, és olyan időbe ki sem teszem a lábam, nemhogy szerelgessek. 2. kiderült, hogy mégsincs itthon drótkefénk, úgyhogy most kerítek egyet valahonnan...
Na, voltunk ma Balatonnál motorral reggel hétkor indultunk 9 fok volt...nem izzadtunk le. Balcsi meg ki van ciánozva, nincs már ott semmi. Szilveszterékhez én is akarok menni, de nem tudom szombaton dolgoznak-e, kéne egy kis szelepállítás nekem is..
Köszi mindenki!