összinte leszek veletek az anyagiak azokra fogjuk rá rendben az már nem lenne akadály (ezt most le is kopogom a gép asztalán) de a munkánk annyi van hála isten ,hogy nyakig ülünk benne 3 honapja minden nap kivétel a vasárnap amikor nem dolgoztunk de még volt ,hogy akkor is hála isten ezt kell ,hogy mondjam . és ahogy kinéz novemberig ez igy is lesz. Ezért most nem tudom pontosan mikor tudok elszakadni és azért meg nem akarok hölyiteni itt mindenkit tudom ,hogy kellene szolni a szoba véget de nem tudom ,hogy mi lesz. De több mint valoszinü lemegyek másnem 1 napra de szerintem ott leszek és akkor nem kavarok be a szoba foglalásba sem vagy ha még is maradok akkor egy bokor alatt csak meg tudok aludni na szoval kb ennyi a dolog A baj az ,hogy kb pár napal tudom meg ,hogy hogyan tudok elszakadni ennyi a történet
"Három idős hölgy az öregedés nyavajáiról beszélget.
- Gyakran előfordul velem, hogy állok például a hűtőszekrény előtt, egy adag majonézzel a kezemben, és egysezrűen nem emlékszem, vajon most vettem-e ki onnan, vagy most akarom visszatenni - így az első.
A másik idős nő erre ezt mondja:
- Igen, velem is előfordult már, hogy álltam a lépcső közepén, és képtelen voltam rájönni, vajon felfelé, vagy lefelé indultam el.
A harmadik gyorsan mondja:
- Szerencsére nekem nincsenek ilyen problémáim. Ezt le is kopogom... Nahát! Ti is hallottátok? Biztos a postás az, megyek, és megnézem mit akar."
Emeléshez tudok neked kutyacsontot
Te, figyu....hogy van az hogy nem iratkoztál fel a találkozóra?
http://youtu.be/IWvQA_-DxPE
Jó a holnap is 2 után
- Gyakran előfordul velem, hogy állok például a hűtőszekrény előtt, egy adag majonézzel a kezemben, és egysezrűen nem emlékszem, vajon most vettem-e ki onnan, vagy most akarom visszatenni - így az első.
A másik idős nő erre ezt mondja:
- Igen, velem is előfordult már, hogy álltam a lépcső közepén, és képtelen voltam rájönni, vajon felfelé, vagy lefelé indultam el.
A harmadik gyorsan mondja:
- Szerencsére nekem nincsenek ilyen problémáim. Ezt le is kopogom... Nahát! Ti is hallottátok? Biztos a postás az, megyek, és megnézem mit akar."