Hali először legyen életbiztosításod és végrendeleted. Bitang 1 jószág nekem fél éve van de még magázódok vele. A többit az okosoktól mindjárt megkapod.
Helló mindenkinek.
Yamaha fzr 1000 exup motort szeretnék vásárolni a közel jövőben első nagy mocim lesz és érdeklődnék mire figyeljek a vásárláskor?
kösz a segítséget előre is.
Akartam neked nézni a vásárba egy ilyen bundeswehr hálózsákot de már elvitték, olyan 4-5k körül hirdette az ürge.
Azért merem ajánlani, mert nekem is ilyen van
Multkor nagymuternál disznóvágás volt. Hót kómán reggel összekészültem, felöltöztem, oszt motorral gó!
Namost ott vettem észre, hogy a hátizsákba nem a munkás cipőt löktem, hanem az "ünneplőset".
Volt már full disznószaros és véres a motoros csizmátok? Nekem igen. Lejött róle, nem ázott be. KIRÁLYSÁG ! Egyébként nekem is Lidl-ös.
Ábrus, aszondod, ilyen van? Rendelek én is egy sárgát akkor, talira lehet kelleni fog (ha Zsoltival megyek, akkor tuti )
Legalább meglátnak benne a vaksi barmok a bepárásodott buzukiból
Kesztyűm elázhat, az nem érdekel, a csimma meg spéci lidis műbűr, bírja a vizet, mert májusban abban kertészkedett az asszony, mikor állt a víz 10cm magasan
Nagyon komoly stallone és a szállító 1 kocsmában mexikóba. jön 1 csaj a kapcsolat. kérdezi a nevüket. erre a Statham mondja és mivel feliratos így nincs elfordítás a nevet nem hiszitek el hogy mi. Nem nem fzr.huli.
Gyerekek hát ilyen jót rég röhögtem. Nézem ezt az új Stallone filmet hatalmas szereposztás az összes régi új akciósztár benne Rambó terminator szállító Drágán add Jet lee, Lundgren stb stb jó a duma is a film eddig jó. .
Yamaha fzr 1000 exup motort szeretnék vásárolni a közel jövőben első nagy mocim lesz és érdeklődnék mire figyeljek a vásárláskor?
kösz a segítséget előre is.
Azért merem ajánlani, mert nekem is ilyen van
http://www.youtube.com/user/el...
http://www.hosszupuskasub.com/...
ezeket a verziókat keresd The Expendables (dvdscr-prism, dvdscr-vision)
Namost ott vettem észre, hogy a hátizsákba nem a munkás cipőt löktem, hanem az "ünneplőset".
Volt már full disznószaros és véres a motoros csizmátok? Nekem igen. Lejött róle, nem ázott be. KIRÁLYSÁG ! Egyébként nekem is Lidl-ös.
Legalább meglátnak benne a vaksi barmok a bepárásodott buzukiból
Kesztyűm elázhat, az nem érdekel, a csimma meg spéci lidis műbűr, bírja a vizet, mert májusban abban kertészkedett az asszony, mikor állt a víz 10cm magasan
Bocsi a zavarásért! Köszi!
Azt írtam húzzál ki most szerelni azonnal és mond a vasnak hogy működj. .
Poti te hallgatolsz énreám menj szerelőzni out és szólsz neki muuuukooooodj. . . . . .