Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali először legyen életbiztosításod és végrendeleted. Bitang 1 jószág nekem fél éve van de még magázódok vele. A többit az okosoktól mindjárt megkapod.
Helló mindenkinek.
Yamaha fzr 1000 exup motort szeretnék vásárolni a közel jövőben első nagy mocim lesz és érdeklődnék mire figyeljek a vásárláskor?
kösz a segítséget előre is.
Akartam neked nézni a vásárba egy ilyen bundeswehr hálózsákot de már elvitték, olyan 4-5k körül hirdette az ürge.
Azért merem ajánlani, mert nekem is ilyen van
Nézzétek mi nyílott nálunk!
BUDA PEST . . .
The expandables még alig megy moziba és már van dvd változata.és itt a felirat hozzá.
http://www.hosszupuskasub.com/...

ezeket a verziókat keresd The Expendables (dvdscr-prism, dvdscr-vision)
Multkor nagymuternál disznóvágás volt. Hót kómán reggel összekészültem, felöltöztem, oszt motorral gó!
Namost ott vettem észre, hogy a hátizsákba nem a munkás cipőt löktem, hanem az "ünneplőset".
Volt már full disznószaros és véres a motoros csizmátok? Nekem igen. Lejött róle, nem ázott be. KIRÁLYSÁG ! Egyébként nekem is Lidl-ös.
Ja, és mekkora méret kellhet nekem szted? Tudod, 180 vagyok, de girnyó.
Ábrus, aszondod, ilyen van? Rendelek én is egy sárgát akkor, talira lehet kelleni fog (ha Zsoltival megyek, akkor tuti )
Legalább meglátnak benne a vaksi barmok a bepárásodott buzukiból
Kesztyűm elázhat, az nem érdekel, a csimma meg spéci lidis műbűr, bírja a vizet, mert májusban abban kertészkedett az asszony, mikor állt a víz 10cm magasan
Mért, nem ilyen az asszonyé? Akkor meg mért hagyod, hogy beszóljon ?
Nyögd má ki a címit....letőttöm.
Bocs az időjárás felelős itt én vagyok szal .
http://koponyeg.hu/jatek/qhr41...
Bocsi a zavarásért! Köszi!
Nagyon komoly stallone és a szállító 1 kocsmában mexikóba. jön 1 csaj a kapcsolat. kérdezi a nevüket. erre a Statham mondja és mivel feliratos így nincs elfordítás a nevet nem hiszitek el hogy mi. Nem nem fzr.huli.
Gyerekek hát ilyen jót rég röhögtem. Nézem ezt az új Stallone filmet hatalmas szereposztás az összes régi új akciósztár benne Rambó terminator szállító Drágán add Jet lee, Lundgren stb stb jó a duma is a film eddig jó. .
Lefordítom Magyarra mert látom hadilábon állsz a külföldivel.
Azt írtam húzzál ki most szerelni azonnal és mond a vasnak hogy működj. .
Olvasd el még1x2x3x mert nem érted .
Nem, már szinte 100%-as, csak még a karbi...majd 11 körül nekiesek és ha kész és nem jó, akkor megy szerelőhöz...de addig nem!
Sanyi jól látom ma indul a vuelta . eurosport spanyol körverseny
Csöcs.
Poti te hallgatolsz énreám menj szerelőzni out és szólsz neki muuuukooooodj. . . . . .