Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem elég ,hogy FZR ezredest akarsz hanem abbol is az erősebbiket te tudod
Arra nagyon figyelj,hogy ne törd össze az első próba körnél. Aztán a majd látod mennyire tudod meg szeretni,vagy meg szokni.
Majd rakok képet.
Nem, mert nincs is érett. Savanyítani való
Nem pisált bele még a Lőrinc idén nem is ettem dinnyét
Na ha így megy tovább én ellátogatok erre felé és nem nagy megtalálom és picsánrugom az tuti. Lehetne erre a pécsi túra és akkor kollektív picsánrugást alkalmaznánk.
köcsögfalva
Amúgy meg az idöképet nézem,az jobb.
Szasz. Mingyááááááááá menek dinnyézni. Szép vasárnap
Bence ismertem Osli-ban egy embert,segédmunkás volt kömüves mellett,jámbor de ha felhúzták marha ideges tudott lenni,lassan szólnom kell neki,viselkedjél .
Szeva Zsoltiiiiii
Nem kérjük köszönjük.
szerintem keress valami jobb szórakozást magadnak
kezdem unni
http://koponyeg.hu/jatek/qhr41...
Katt rá légyszi:)Köszönöm!
Hát én nem merném kezdő nagymotornak. Nem tudom a motoros múltadat, de könnyen odavág. Nagyon nyomatékos, n3ehéz dög.
Szereti ha foglalkoznak vele, de te annyira nem fogsz neki örülni. De te tudod,én egy 600 körül kezdeném.
Szerintem nem rosszabb mint egy ilyen idős bármi más motor.
Fú Ennio Morriconét hallgatok
:D . . .
mennyi pénzed van rá?
viszont megtalálják az üres fokozatot 4 és 5 között is
Meg a váltórudazatra is figyelni kell a pedálnál 1es fórumtagok hajlamosak felcserélni és utána 2 napig sírnak és blokkot akarnak bontani. Igaz skacok. nem is tudom ki volt az
Mentél már 140le körüli géppel?
Szerintem nem ezzel kellene kezdeni

Egyébként mindenre figyelni kell, itt már ritka a jó állapotú gép. ( a fórum tagjai ez alól természetesen kivételt képeznek ) A kettes dobálhatja. Akinek ilyen van még majd mond okosságokat. De én lebeszélnélek róla.
Sanyi már megint a sex-en jár az eszed 69
.. ..... . . . .