Elég szakadt már.
Vizsláson már egyszer voltam talán 97-ben pár haverommal,egy 94-es 350-es Jáwáért mentünk és én hoztam haza mert a tulajnak nem volt még rá jogsija.(há-há régi szép emlékek! akkoriban még a Caprival nyomultam )
látnivaló szerintem sok van, de ami fontosabb lehet: Villány- pincesor (estére,hazára beszerzés )
Siklós: vár (ez éppen nem volt benne a felsorolásban, de átmegyünk rajta Harkány felé haladva)
TV torony- igazi pécsi nevezetesség
Abaliget: cseppkő barlang(ez sincs a listán de pár km-es kitérő Orfű közelében)
elkezdtem nézegetni a túra kört... kb 180 km... kanyargós lassú részek és gyorsabb is van benne:
Sikonda-Magyaregregy-Bonyhád-Pécsvárad-Szederkény-Bóly-Vil
lány-Harkány-TV Torony(Pécs)-Orfű-Sikonda
Természetesen mindenki véleménye érdekel a dologról. Ez csak javaslat/ötlet kiindulási alapnak a fórum találkozóra.
Nagyon helyes! És a "boltban" majd megmondják hogy Neked melyik lenne a legjobb.
Na én ezért nem szoktam megkérdezni.
Helyette felmegyek az olajgyártó oldalára és megnézem vagy letöltöm a termék részletes adatlapját (mert nem a doboz oldalán levő marketingrizsára vagyok kíváncsi) aztán a többivel összehasonlítva a paramétereket ÉN eldöntöm hogy melyik felel meg az előírásoknak.( a mai olajak leggyengébbje is teljesíti az akkori előírásokat)
Én így szoktam választani és ezért nem szoktam vitatkozni senkivel olajtémában.
Rövid távra nem használom ,ha beinditom akkor min.100km belemegy ,ez igaz a másik motoromra is.Elözö gazdája Repsol full szintet tett bele,én kiváncsiságból (és mostmár több ember tanácsára) majd 20w50re cserélem.Szét nem forgatom,nem is kell elég erös és nyomatékos 7-8ezernél elváltogatok.Pályát még nem látott(talán majd jövöre,idö és pénz kérdése),a közeli kanyargós,szerpentines részeket látogatjuk.Nemrég kapott hozzá illö tapadós papucsokat,mostmár könnyedén lehet karistolni a lábtartót(csizmát,térdkoptatót).Persze ésszel.A Kawámhoz képest alacsony,nagy,hosszú,a tank föleg,magasitanom kell majd az ülésen hogy közelebb essen a kormány,súlya pár kilóval nehezebb de egyenlöre több 10kg-al tünik többnek,emelni kell majd a hátulján,kissé orra buktatni hogy jobban forduljon a kanyarba.Szeretem .
Vizsláson már egyszer voltam talán 97-ben pár haverommal,egy 94-es 350-es Jáwáért mentünk és én hoztam haza mert a tulajnak nem volt még rá jogsija.(há-há régi szép emlékek! akkoriban még a Caprival nyomultam )