Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja. meglássuk majd.
Péntek 24-én lehet érkezni du 3-tól,és 26-án 11-ig kell elhagyni a szállást,de sztem ez nem olyan szigorú.
Meg hogy sokan vannak lassul a rendszer és emiatt törlik az embereket vicc a sok f@sz 30on felüli bedől nekik mert ha gyerekek lennének akkor megértem de felnőttnek hívják magukat és egyetemet meg főiskolát végzett "emberek". Tisztelet a kivételnek.
Nekem is csak 300 a lemaradásom
Ja, én meg vagyok zavarodva, mint Ádám anyák napján
Akkor ez 2ccer ottalvós lenne? Vagy hogyan? Mikor megyünk, mikor jövünk el?
Homájjosíccsatokmá fel
Belefér az a 180km mi semmi 250km után le kell hagynom Ábrust az idei motorozásban csak 180km a hátrányom
Bazmeg 2:45-nél, hogy rámegy a kezére és fejbe is kúrja....miket esnek a srácok, 1-2 után csoda, hogy felkeltek...rajt után is milyet borul a srác....van egypár geci közöttük. Miket döntenek a motoron
Ez szombatra van tervezve.
Ez szombati program lenne,és nem két óra alatt,hanem egy majdnem egész napos program lenne.
A körüzenetben igyekeztem visszafogottan fogalmazni mert hölgyek is vannak közöttük.
Tele lett a hócipőm hogy hiába magyarázom a sok általam normálisnak gondolt felnőtt embernek,nem fogják fel hogy levélszemetet terjesztenek önként. (a kollégáim vagy egy éve szanaszét küldték,persze nem kaptak lófaszt se)
Sztem a 180 km kicsit sok... sokan 2-300 km-ről mennek eleve.
Ábrus igazad van nekem is tele a tököm vele.
Mindenképpen! Egyeztetni kell,mert jövő héten már dolgozom.
jó, hogy nekem nincs vízpumpám

holnap fogok olajat cserélni...
valamikor bejárhatnánk majd a túra útvonalat
. Sötét színbe szerettem volna szürke sötétszürke ezüst. De az nem volt S-be volt piros meg ez a kék ha már kék a motor akkor ez jött velem. De nagyon jó kis eladócsaj volt és 10re ott voltam sehol senki rajtam kívül csak velem foglalkozott és érette a szakmáját.
Megint szétszedtem a moci vízpumpáját! De most jó lesz,mert különbem beverek magamnak egyet!
Egyedül,csak öszeakadtam velük hazafelé,jobban mondva "hátba vertek" felfelé Komlóról hazafelé. Régi ismerősök,még gyerekkoromból. De mindig piszkálnak.
remélem
Ádám azt mondta a motorra, hogy tökre jó, csak egy kis szelep hang van ami nem tetszős Neki, meg az, hogy 2-3 henger-el indul és kell 1 perc mire rendesen elindul mind...bár az 1-es leömlő lassabban melegedett most, mint a többi, de szerintem ez nem állandó...tegnap ugyanúgy melegedett mind..hangja is jobb volt mint ma, de ma esőbe állt egész nap, meg hideg is van...
Király kis kör! Tetszeni fog Nekik! Én meg közben lent voltam Sikondán tegnap.
Teljesen fasza. Valami ilyesmire gondoltam.
Dimbes-dombos kanyargós út látnivalókkal szép helyeken.
Zöld-Fehérbe nem volt?
te.. neked hogy van ez a Z VS fzr téma_?