na akkor segítek. mivel futárkodtam 3 évet, két telet is belevéve, így tudom mitől jó vagy rossz, egy esőruha. és ami nem tizenezer az csak hobbiból jó, míg beszalad az ember melóba, mivel azok nem membrános anyagból vannak, hanem sima esőkabát szerű cuccok, és fél óra után áll benne a víz, a saját tested párájából.. sportmotoron az esőcsimma (amolyan ráhúzós a normálra-nehogy azt higgyétek, h a vízálló túracsizma vízálló egy-két óra után is), meg a kesztyű is átázik durván, amitől a bőr jó hamar szétmegy (bár itt nemsokan motoroznak minden nap ). Szóval ezek a nagyonolcsó ruhák nem olyan jók, de tény, h a semminél, főleg bőrruhára, jobbak. Még a felvételnél kell nagyon vigyázni, nekem a futárkodósnak mindkét lába az alján power tappel volt foltozgatva, mert belelépéskor szétszakadt a heggesztésnél
Az esőruhát úgy válaszd hogy könnyen fel tudd venni a motorosruhára. (ne az első esős próbánál szakadjon szét a hátadon)
Tipp: Zsoltival hozattam Szegedről motorosboltból olcsó kétrészes esőruhát (2990Ft) és már próbáltam teljesen jól bevált. (azt mondja munkaruházati boltban is lehet kapni)
Mégsem tizenezer Ft és nem ázik át. (kell vennem egyet az asszonynak is)
Elvileg mekkora méret kellene nekem 4xl az számokba mekkora? 58 60? a kabát mert a főnöknek 5xles a motoros kabátja és az nagy rám.
Van 1 imet utcai bőrkabátom az 3xl es és ha pulóvert veszek alá akkor már szűk anélkül jó . 1000 éve nem vettem ruhát magamnak.
Miért,meghatározó jelenség volt. Én sem tudtam hogy ilyen hülye hangja van és ennyire kibaszott hangos tud lenni. (nem véletlen szaladt az el ha elindultunk felé)
24-25-26.
Péntek (részünkről délután) érkezés,szállás elfoglalása-találkozás azokkal akik ott vannak,dumálás vagy laza felderítő motorozás a közvetlen környéken és kajavásárlás estére, este grillezés-sörözés,később alvás.
Szombat: laza reggeli,(ja,előtte ébredés)-kávé,alvás megvitatása a többiekkel(ki horkolt mint az állat és hol az a q..a páva?) jelenlévők felmérése-aznap érkezők feltérképezése, délelőtti indulás előkészítése, indulás-túra majd kaja valahol út közben,érkezés valamikor délután, este sütés-ivás-napi események megvitatása lefekvésig.(üzemszerű működésre korlátozottan képes megfáradtak behúzása az udvarról a szobákba) alvás
Vasárnap: ébredés (kinek hogyan) , reggeli, kávé, hétvégi események megvitatása, utolsó dobozos folyadékok felbontása és elfogyasztása , hangos hálálkodás a szervezőknek, örülés-csomagolás, elköszönés és (ki mikor akar) hazaindulás.
Szóljatok ám ,ha van valami más,esetleg valami észrevétel. Még sosem csináltunk ilyet,és az a cél,hogy mindenki jól érezze magát,és ha már lejött lásson is valamit.
Tipp: Zsoltival hozattam Szegedről motorosboltból olcsó kétrészes esőruhát (2990Ft) és már próbáltam teljesen jól bevált. (azt mondja munkaruházati boltban is lehet kapni)
Mégsem tizenezer Ft és nem ázik át. (kell vennem egyet az asszonynak is)
Van 1 imet utcai bőrkabátom az 3xl es és ha pulóvert veszek alá akkor már szűk anélkül jó . 1000 éve nem vettem ruhát magamnak.
Péntek (részünkről délután) érkezés,szállás elfoglalása-találkozás azokkal akik ott vannak,dumálás vagy laza felderítő motorozás a közvetlen környéken és kajavásárlás estére, este grillezés-sörözés,később alvás.
Szombat: laza reggeli,(ja,előtte ébredés)-kávé,alvás megvitatása a többiekkel(ki horkolt mint az állat és hol az a q..a páva?) jelenlévők felmérése-aznap érkezők feltérképezése, délelőtti indulás előkészítése, indulás-túra majd kaja valahol út közben,érkezés valamikor délután, este sütés-ivás-napi események megvitatása lefekvésig.(üzemszerű működésre korlátozottan képes megfáradtak behúzása az udvarról a szobákba) alvás
Vasárnap: ébredés (kinek hogyan) , reggeli, kávé, hétvégi események megvitatása, utolsó dobozos folyadékok felbontása és elfogyasztása , hangos hálálkodás a szervezőknek, örülés-csomagolás, elköszönés és (ki mikor akar) hazaindulás.
Én valahogy így gondolom.
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...