Beszoptam asszem nem kicsit. Megint elkopott a porc a derekamban,és a térdemben,lassan elővehetem a mankómat.
Basszus, ilyenkor csak totyogva megy a menés,és legalább két hét amíg felrakódik a porc,addig fáj mint a fene. Ráadásul még dolgoznom is kell,mert ha most elmegyek tápra,akkor ugrik a nyaralás. Igaz,már tömöm magamba a sok gyógyszert.
Ugyan nem az a kimondott egy pálcás az alsó sorban de a csúcskategóriás lakat-lánc kombót kézi csapszegvágóval már nem lehet elvágni,akkus flex-szel is 10-15 percig kell küzdeni vele mire átvágható. (tapasztalat )
Az épület járdája közforgalom előtt megnyitott magánterület. Engem is zargattak mikor ott dolgoztam és kint akartam parkolni, és fogtam magam beálltam ingyé.
Poti miért nem állsz a mamutba a többi motorhoz a földszinten?
Én mikor ott dolgoztam a 3.on felvittem szépen és fizetnem se kellett mert a sorompó mellett simán elférsz.
Amúgy meg szarnék rá mert mire kijönne a rendőr lejár a naptár van fontosabb dolguk is. Meg ha hozzá is nyúlna az őr vagy valamelyik spanja biztos hogy kimennék és olyat rábasznék a kezére hogy ha szaros lenne is bekapná. És meg is vádolnám hogy el akarták lopni
Most nézem az összefoglalót ilyen wats szerűen van megcsinálva.