Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyi ez mekkora már hogy 100 felett gurultak a turon lefelé.
Most nézem az összefoglalót ilyen wats szerűen van megcsinálva.
Azért gürcölsz egész életedbe, hogy amikor öreg leszel legyen miből fizetni a gyógyszereket.

Okés, majd megyek ha lesz vmi fasza ufós scifi!
Látjátok sokan azért sportolnak egészségesek legyenek valakit a sport tesz tönkre. Ne sportolj tovább érsz.
Ja és védd a fákat egyél hódot.
Most bontanak nemsoká asszem szerdán már kezdik.
Kérdezd csak meg a Zsoltit milyen fasza volt az udvar
Látod Sanyibácsi, a túl sok munka...inkább a nyaralás ugorjon mint Te egy tolókocsiba...nemde?

Huligán, amikor van valami fasza díszlet akkor meglátogatlak majd
jobbulást!
Háhááááá na elkezdődött az egyik nagy filmememet. . leadták már amerikában és szedem is le a filmet. A katedrális sorozatot, itt forgatták nálunk.
Olyan cucc nekem is kell, amitől pár hét alatt újrarakódik a porcom.
Nincs buli csak gondoltam megvigasztallak 1 kicsit.
. . Jobbulást papa.
Kár mert lemaradsz a jövőheti buliról.
Beszoptam asszem nem kicsit. Megint elkopott a porc a derekamban,és a térdemben,lassan elővehetem a mankómat.
Basszus, ilyenkor csak totyogva megy a menés,és legalább két hét amíg felrakódik a porc,addig fáj mint a fene. Ráadásul még dolgoznom is kell,mert ha most elmegyek tápra,akkor ugrik a nyaralás. Igaz,már tömöm magamba a sok gyógyszert.
De ez abus bakker ezt talán ha lángvágóval szeded le. .
Azon én is röhögtem. Igaziból jó dolog ez, de van ennél kisebb-olcsóbb - hasznosabb is szerintem.
Kezén a ragtapasz a baltázás után . .
ez meg nagyon tetszik.
http://youtu.be/lyeej_oHJXE
Ezt eddig nem is tudtam hogy a hajóján is van kaszinó. De most már ezt is tudom!
Retek utca felől kell felmenni és egyből a sorompóknál van 1 csomó motor.
Ugyan nem az a kimondott egy pálcás az alsó sorban de a csúcskategóriás lakat-lánc kombót kézi csapszegvágóval már nem lehet elvágni,akkus flex-szel is 10-15 percig kell küzdeni vele mire átvágható. (tapasztalat )
Na majd ezt meglesem, hol is van pontosan a motoros parkoló?
5-nél többet semmiképp nem adok érte, de az inkább legyen 3 azaz 5. Don Poti visszavág lesz vigyázzatok!
Adam jól húzd le a kiscsávót. Megy horvátba a hajójára van kaszinója. Csak zsidóskodik kiadni új gumira pénzt ne add olcsón. . .
Az épület járdája közforgalom előtt megnyitott magánterület. Engem is zargattak mikor ott dolgoztam és kint akartam parkolni, és fogtam magam beálltam ingyé.
Poti miért nem állsz a mamutba a többi motorhoz a földszinten?
Én mikor ott dolgoztam a 3.on felvittem szépen és fizetnem se kellett mert a sorompó mellett simán elférsz.

Amúgy meg szarnék rá mert mire kijönne a rendőr lejár a naptár van fontosabb dolguk is. Meg ha hozzá is nyúlna az őr vagy valamelyik spanja biztos hogy kimennék és olyat rábasznék a kezére hogy ha szaros lenne is bekapná. És meg is vádolnám hogy el akarták lopni
Melyik részét nem érted annak, hogy NINCS járda mondtam, felbontották az egészet...gumiért mennyit akarsz kiszedni belőlem?
Me köcsög vagy, me a járdáról nem vihetik el, csak ha az épület telkén állsz. ennyi.