Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NA jó éjszakát holnap meló korán.
A hangja nagyon fasza, de nem tudom ki kamerázott, de SOHA ne adjatok a kezébe kamerát és sört..
Mit kerülgetsz jól gondold meg mit mondasz . Összeállunk Adam Poti és Én és lebontjuk a városod 3an.
Bezzeg én ebben a melegben, minden nap szaros 100 km-eket motorozok. Nagyon rossz nekem
Amúgy megy a meló ezerrel
A munkaadómhoz mék fel, aláírni a szerződést, meg átvenni a kajajegyeimet, meg lehozok 1-2 vackot, hogy elszámoljam az utat
Meg a Zasszony ekűdött az ikejába, kinézett valami szekrényt meg kerek szőnyeget, meg számtechet is intézek. kb 4-5 helyre kell mennem, utálom, meleg lesz, dugó, xarakodás, kerülgetni a sok pesti köcsögöt
. . .
9-es terv az űrből.
link
Sárga nekem is parkolón van. Meló ezerrel.
Mit csinálsz? Felviszel? megnézzük ezt a huligánt, osz jól megverjük.
Semmi kéccer
Meleg, és még lesz is. 7végén baráti család jön hozzánk, úgyhogy motorozás nuku Addig csak itt a városban töketlenkedek, csüt-ön felmék a nagyfaluba, amúgy télleg állóvíz.
Az nem jó.............................................................. Akkor megyek és én is iszom egy seritalt.
szassz semmi unalom van
Szasztok. Mivansemmi.
Nem láttam csak jó a címe.
Ezt láttam már amikor a dagi beengedi a csajokat a házba véletlenül, hogy mondja már, hogy bááázzeee na azon megint bekönnyeztem. Amúgy szar és idiótaság is. De jó elütni az unalmas órákat.
Leszbikus vámpírok gyilkosai. .
és ez nem vicc
http://port.hu/leszbikus_vampi...
Vak asszony visszanéz.
Özvegy tehén bosszúja.
Szex és Halál kezdőknek
A-team 2010. Unthinkable. the ghost writter. Law abiding citizen. mind jó.
MOndjatok jó film címeket!
TUdom hát...ez fake múvi?

csövi: ma már ne csinálj semmit, üveg szájával is csak óvatosan!