Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ako csütörtökön na!
. egészségedre.
Voltam füvet nyírni, ott meg a csalán csípett meg. Asszem megyek iszok egy sört. Vagy kettőt.
Poti tudod mit jelent a FAKE szó.
Bizony nagyon jó volt holnap semmi mert pihenőnap lesz.
Megvan, huginak a cicacirkáló .Legalábbis ő igy hívja.Én ribancrobogó,vagy ribitaxi néven emlegetem
Bevallom 1 kicsit fájt a szivem mikor 570.000 ret számolta kifelé azért a kis hugyért
Próbáltam én megmagyarázni h normális autót is lehet venni nemcsak ezt a pinarázó kis szarságot de hajthatatlan volt.Neki minden áron DÉVU MATIZ kellett
Először egy 2001 est cigánykodtam le 450 ről 300 ra
De megnéztünk 1 másikat is tökéletes gyári állapot,alig van benne km2003 as évjárat a 650 ből nem is tudtam csak 570 ig köpködni
Igy hugi mostmár boldog DÉVU MATIZ tulajdonos
Csak azt nem érti mi a faszomnak kell az az olaj,és vezérműlánc csere,ha nem is rosz ,inkább lemosatná
Ma nagyon kemény szakasz volt! Nézted? Én csak most kezdem visszanézni,mert felvettem. Holnap is kő kemény hegyi lesz asszem!
Nézzed vazze!
Előre elkezdtem röhögni, aztán lehervadt a mosolyom...a motoros srác vajon mit nézett? ... SOHA nem megyek úgy sehova ki, hogy nem nézek 2x körbe..
Don't go here
Látom te is ráérsz.
akkor ezt sas.
http://youtu.be/wv4oLzN9Tns
Nahagyjálbékén. Kevés vagy Te hozzám mint Izraelben a fitymaszűkület
A kutya menne a picsába nem látod a járdát nézi mert ott vannak a fák és pipikélni akar de a csúnya gazdi nem hagyja mert futtatni kell a kutyát.
NEbasszmár. Láccik, hogy feszül a kötél mint atom
Egy kis poénos vidi

http://youtu.be/eOPJwPDuurs
Dehogyis. A kutya húzza legalábbis ha van egy kis esze
Te ott a kutyát futtatja nem huzatja magát. bátyámnak is van ilyen azzal futtatja a pitbullt.
Erre gondoltam pont, beszéltem is a sráccal. Azt mondta Ő ajánlja, Neki is ilyen van, nem szokott rendetlenkedni, sokféleképpen rögzíthető. Szerintem meg tökjó buli...rendszámokat is megjegyzi
4 percnél konkrétan besírtam lusta biciklis. Az utsó bukó kurvára bejön.