nah itt van kép is!:) amiröl szo van FZR 250 ALKATRÉSZEK:
-vizpumpa, olajpumpa, komplett gyujtás(állorész forgorész oldaldekli)
komplett válto, kuplungkosár, 2db hajtokar, egy fötengely(használhatatlan) egy blokk középrész egy blokk also rész(van amelyiken van egy lyuk ahol kikukucskált a hajtokarom:Dcsak már nem emléxem meiken), sok nyugvo csapágy és nagyon sok csavar!és egy kuplung oldali oldaldekli!EZT AZ EGÉSZET CSAK KOMPLETTEN ADOM ODA!árban megegyezünk forumtársaknak kedvezöen mérlegelek!
itt a telo számom 06305914923! VAGY IDE IS IRHATTOK!
Fedél le-rugó ki-súber közepéből a csavar alól a tű ki-tű tetején a bepattintós alátétet egy horonnyal lejjebb tenni-tű vissza-anyázás a csavarral-rugó be-fedél rá-kész.
Külön lemezem nincs,csak komplett meghajtóm ha megtalálom.(eddig nincs meg) de annyiért ne gondolkozz rajta mert én 3,5e-ért vettem bontóból.(de mivel Pest környéki vagy ezért én megkérdezném a helyedben a Japánbontót 20/425-6333)
Pont délben meg is van. .
Tudsz nekem intézni olyat elküldöm a pénzt hétfőn az megjön keddre és postán feladod nekem . Vagy veszel nekem és utánvéttel kifizetem neked.
-vizpumpa, olajpumpa, komplett gyujtás(állorész forgorész oldaldekli)
komplett válto, kuplungkosár, 2db hajtokar, egy fötengely(használhatatlan) egy blokk középrész egy blokk also rész(van amelyiken van egy lyuk ahol kikukucskált a hajtokarom:Dcsak már nem emléxem meiken), sok nyugvo csapágy és nagyon sok csavar!és egy kuplung oldali oldaldekli!EZT AZ EGÉSZET CSAK KOMPLETTEN ADOM ODA!árban megegyezünk forumtársaknak kedvezöen mérlegelek!
itt a telo számom 06305914923! VAGY IDE IS IRHATTOK!
és van rá esély hogy a karbi leszerelése nélkül hozzáférek?
06308246051
Tudsz nekem intézni olyat elküldöm a pénzt hétfőn az megjön keddre és postán feladod nekem . Vagy veszel nekem és utánvéttel kifizetem neked.