Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Délben lesz ár!
. Sanyi a vérengző zsiráf.
Ja igen,mert ha kibújik belőlem az ÁLLAT akkor egész Pécs nagy bajba kerül!
Sztem egyszerűen csak félt... tudja, milyen agresszív és brutális vagy
Ábrus neked van olyan bütykös lemez ami a kerékbe kell?
Na megúsztuk baj nélkül,azért ezt nagyon becsülöm benne,ha nem biztos valamiben,akkor inkább szól.
Nem csoda.Keskeny a kapuoszlop.
Egyenlőre biztos hogy nem. Itthon van annyi munkám hogy azt sem győzöm.(kert,ház,stb)
Egyébként nem sok elszántság kell hozzá,mert csak a karburátorfedeleket kell le venni.
Nálunk van a feleségemnek külön autója már minden létező sarka, oldala, tükre meg van húzva, úgyhogy nem izgatjuk magunkat miatta A puccosat szerencsére nem is akarja vezetni
Tegnap is tükröt szereltem, valahogy beakadt kitolatáskor a 2,4m széles kapubejáró oszlopába (suzukistift )
ilyenkor szoktam magamban ordítani.
Ja 2LA
. . . .
1988 as motorkód meg azthiszem 2LA ha minden igaz. de itt a motorszámot 3CB000301
Kell évj,motorkód
Igen
Esetleg vállalnád a melót?

Valahogy nem érzem magamban az erőt, hogy szétkapjam a cuccot.
Érdekes, mert ez régebben nem szokott zavarni. Az összerakásig semmiféle problémám nem volt.
Hogy legyen egy jó napom is,az asszony most telefonált,hogy beparkolt a Mecsek utcában két autó közé,és nem tud kijönni,mert nagyon meredek,fél hogy nekimegy valamelyik autónak. qrva jó. És mindjárt indulhatok dolgozni is. Na erről beszéltem az előbb. De szerencse hogy legalább meg sem próbálja,ha nem biztos benne.
Jajj szegény Sanyi én meg nézegetem a tur de francit és szerelgetek.
Sanyi segíts kéne nekem az első kerékbe az a bütykös lemez a kilométer kihajtáshoz meg kérdezet a yakomotósokat van e és ha van mennyibe kerül?
Gyerekek! Oltári gáz ez a hét! Még a mocit nem is láttam múlt vasárnap óta,mindig jön valami tennivaló.
Futsal csapat már kijött.
Húzzatok bele, mert ebből még nem jön ki egy focicsapat..
Zajlik az élet.
Nem nem nyári tábor, ebből 4 az enyém, 2 a tesómé.
Amúgy látod le se ér és már 3000 ezer nagyon drága városba élsz papa.