Egyenlőre biztos hogy nem. Itthon van annyi munkám hogy azt sem győzöm.(kert,ház,stb)
Egyébként nem sok elszántság kell hozzá,mert csak a karburátorfedeleket kell le venni.
Nálunk van a feleségemnek külön autója már minden létező sarka, oldala, tükre meg van húzva, úgyhogy nem izgatjuk magunkat miatta A puccosat szerencsére nem is akarja vezetni
Tegnap is tükröt szereltem, valahogy beakadt kitolatáskor a 2,4m széles kapubejáró oszlopába (suzukistift )
Valahogy nem érzem magamban az erőt, hogy szétkapjam a cuccot.
Érdekes, mert ez régebben nem szokott zavarni. Az összerakásig semmiféle problémám nem volt.
Hogy legyen egy jó napom is,az asszony most telefonált,hogy beparkolt a Mecsek utcában két autó közé,és nem tud kijönni,mert nagyon meredek,fél hogy nekimegy valamelyik autónak. qrva jó. És mindjárt indulhatok dolgozni is. Na erről beszéltem az előbb. De szerencse hogy legalább meg sem próbálja,ha nem biztos benne.
Jajj szegény Sanyi én meg nézegetem a tur de francit és szerelgetek.
Sanyi segíts kéne nekem az első kerékbe az a bütykös lemez a kilométer kihajtáshoz meg kérdezet a yakomotósokat van e és ha van mennyibe kerül?
Egyébként nem sok elszántság kell hozzá,mert csak a karburátorfedeleket kell le venni.
Tegnap is tükröt szereltem, valahogy beakadt kitolatáskor a 2,4m széles kapubejáró oszlopába (suzukistift )
Valahogy nem érzem magamban az erőt, hogy szétkapjam a cuccot.
Érdekes, mert ez régebben nem szokott zavarni. Az összerakásig semmiféle problémám nem volt.
Sanyi segíts kéne nekem az első kerékbe az a bütykös lemez a kilométer kihajtáshoz meg kérdezet a yakomotósokat van e és ha van mennyibe kerül?
Nem nem nyári tábor, ebből 4 az enyém, 2 a tesómé.