Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz, most már csak a sajátom kell szétszedni-lemérni, majd később, most még inkább megyek vele.

Nem tom, mé mondják erre, hogy nem városi motor, én jókat húzatok vele kiccccsit hangos
Akko még nem megyen majd télen az meg úgyis mindjárt itt van.
Na akkor adjatok olyan tekerőt nekem de gyorsan adok pízet most kaptam.
FZR 600 1989-es manualban ezt találtam:
Ez minden motornál,autónál így van megleskelődöm a másik oldalt osztánhát majdan gyüvök
Igazad van, én is villástól cseréltem.
most nekem 4,5ös van bent
A másik oldalt nézted már?
Nálam úgy van beindítom 1 darabig fogja a termosztát és mikor üzem meleg akkor engedi át a vizet és addig ez hideg. Tied 600 as fotózd le a másik oldalt és megmondom hol a termosztát elvileg a blokkból visszajövő víz és a hűtő vízbemenet között 2 elektromos kábel lóg ki belőle.
Akkor sincs 35000 most lengőkarra meg kerékre.
Kedves pasasok! JÓl SEJTEM ? Annak a gumicsőnek ami a képen látszik,ami kijön a hűtőből már nem kellene hidegnek lennie amikor bekapcsol a ventillátor?Ugye igazam van?Hol van ezen a termosztát?
Ja, és nem utolsó szempont, nem kell farigcsálnod a féknyerget sem hogy elférjen a cucc.
persze lehet tévedek és jó lesz, de nem mernék rá mérget venni
Ha azt hiszed hogy az 5,5-ös felni simán be fog menni a meglévő villába el kell hogy keserítselek.
És akkor most jön a prohardveres kérdés beszámítás van? :D
És a többivel mi a manót csináljak? akkor már megvenném az egészet magamnak. De no mani 50ezer.
Elképzelem ahogy a találkozón éjszaka mindenki alszik, a huligán meg kezében csavarhúzóval oson a motorok között.....
Ok köszi megyek keresem a pénzt rá gyorsba.
Vedd meg ezt, nekem meg kellene belőle a rugó. (ha még megvan)
50k zu samme, 15k-t adok a gátlóért.
Fekete és 15 ezer
megoldódna az összes alkatrészgondod
bocs
Én nem akartam szervezni a főnököm akart szervezni,és én elgondolkodtam tényleg milyen fasza is volna.
Ezért akarsz te találkozót szervezni
Van jobb kiszedem a tiedből .