Köszi Andi de úgy néz ki meg oldódott a nagy probléma. Ill ha küldenél privibe 1 árat 17es 5,5 széles fzr 1000 felniről mennyiért kaphatok akkor megköszönném ha vam lila .
Skacok megint siker sikerült a berohadást kirohasztnom most már csak az a lapka kell ami összekötetésben van a kerékkel.
ez kell nekem már csak. A képen baloldalt van az a lapos kör a 4 körömmel.
Baromi unalmas lehet igy levelezni : "Volt egy srác, aki beírt ide, hogy bont 1 frézit, vele leveleztem is, de nem jelentkezett."
Nem dumál vissza,hallgat mint 1 ponty Basszus 1 ilyen nőkröl álmodozom
cö cö
olyan mint a másik, csak nem tecci annyira,
de elteszem tartaléknak
Lehet a felnit kell egy kicsit megigazítani, mert ezzel is köszörül kicsit.
A múltkor lekaptam a megmaradt festékréteget is a tárcsa alól, valamivel jobb lett. Esztergályos lesz a vége. Meg csináltatok új távtartókat is a kerék mellé, mert qrvára unom, hogy mikor tolom be a tengelyt, még egy alátétet is be kell gyűrnöm az eredeti távtartók mellé. (mivel eggyel keskenyebb csapágyak vannak benne)
Azt tudom hogy az egyik haveromnak kellett évekkel ezelőtt,csak arra nem emlékszem hogy el is vitte vagy csak akarta.(de ha el is vitte nem használta fel)
Te, azt tudom, mondtad. Volt egy srác, aki beírt ide, hogy bont 1 frézit, vele leveleztem is, de nem jelentkezett. Majd előkeresem a mailjét, és nyaggatom
Már nem minden mert fogyatkozik a készlet.(kell a hely egy dögnagy BMW-nek) Tudom hogy volt de úgy emlékszem már kellet valakinek.(de azért ne add fel)
Neked az nem kéne mert a réginek 16-os tengelye van,az exupnak meg 20-as.
Egyébként én mondtam hogy lehet hogy nekem van a régihez de az neked nem lesz jó. (de ultras kedvéért felforgatom a ládákat holnap)
Szerintetek az mitől van hogy az 5000-es fordulaton nehezen teszi túl magát a vas.
Alatta tök rendben megy, felette kicsit kevésbé harap, de 5000 körül mintha dadogna a szerkezet.
Azt sejtem hogy karbi, meg hogy beállítás. Esetleg konkrét ötlet?
ez kell nekem már csak. A képen baloldalt van az a lapos kör a 4 körömmel.
Nekünk van, 4000,-Ft.
Üdv: Andi
Nem dumál vissza,hallgat mint 1 ponty Basszus 1 ilyen nőkröl álmodozom
szélesség 31,4 mm
magasság 55,5 mm
tengely furat 15mm
olyan mint a másik, csak nem tecci annyira,
de elteszem tartaléknak
Lehet a felnit kell egy kicsit megigazítani, mert ezzel is köszörül kicsit.
A múltkor lekaptam a megmaradt festékréteget is a tárcsa alól, valamivel jobb lett. Esztergályos lesz a vége. Meg csináltatok új távtartókat is a kerék mellé, mert qrvára unom, hogy mikor tolom be a tengelyt, még egy alátétet is be kell gyűrnöm az eredeti távtartók mellé. (mivel eggyel keskenyebb csapágyak vannak benne)
egyebet nem tudok mondani
a fogyasztása rendben van
Asszem délután rendezem a tartozásom, köszi a türelmet.
Egyébként én mondtam hogy lehet hogy nekem van a régihez de az neked nem lesz jó. (de ultras kedvéért felforgatom a ládákat holnap)
Alatta tök rendben megy, felette kicsit kevésbé harap, de 5000 körül mintha dadogna a szerkezet.
Azt sejtem hogy karbi, meg hogy beállítás. Esetleg konkrét ötlet?