van egykét eladó fzr 250es alkatrészem! komplett válto léptetövillákkal együtt mindennel együtt!komplett gyujtás oldaldeklivel!van egy kuplung kosaram!van 3db eldó hajtokarom!MIND EZ OLCSO!ha valakit érdekel irjon itt vagy emailt!dnbdio@freemail.hu!vagy telon 06305914923
Az FZ-é tök más méret mindenütt. Nekem van egy olyan, azt akartam betenni, de NAGYOBB.
AZT az FZR-ét fotózd má be nekem, mert az se biztos, hogy az enyém eredeti FZR (ami most rajta van)
Én is kerestem ilyen xart, valaki ígért is, de aztán nem jelentkezett
Lehetetlen, hogy annyira beszoruljon, hogy ne tudd szétszedni...áztasd be valami cuccba. Ha ott pestországban tucc szerezni másikat, akkor nekem ez kéne, mert hátha a 2ből tudok 1 jót csinányi (az enyém jó, csak más az áttétele)
Délután megnézem mi van itthon, de nem hiszem hogy az FZR-ét oda tudom adni, mert akkor nekem nem lesz ha beleteszem az FZ-be az elejét. Az FZ meghajtója meg asszem kisebb, de csak meló után tudom megnézni.
Oda 1 kis kék még elfért volna amoda 1 kis fehér még mert átüt ott le van törve meg hátul is félmunka ja és a csavarok lefújásáról ne is beszéljünk. . .
Most azon gondolkodok adam mennyi dologhoz ért és nem kamatoztatja ezt a sokoldalúságot. Itt virnyákol mindig hogy szarul keres kiderült tud műanyagozni is.
AZT az FZR-ét fotózd má be nekem, mert az se biztos, hogy az enyém eredeti FZR (ami most rajta van)
Lehetetlen, hogy annyira beszoruljon, hogy ne tudd szétszedni...áztasd be valami cuccba. Ha ott pestországban tucc szerezni másikat, akkor nekem ez kéne, mert hátha a 2ből tudok 1 jót csinányi (az enyém jó, csak más az áttétele)
Délután megnézem mi van itthon, de nem hiszem hogy az FZR-ét oda tudom adni, mert akkor nekem nem lesz ha beleteszem az FZ-be az elejét. Az FZ meghajtója meg asszem kisebb, de csak meló után tudom megnézni.
Zsolti ez jó oldal szedem is le a vizsgákat eü stb.