Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem csak addig míg műszaki van, független a kettő egymástól. nekem sincs műszaki.
Hehe most jön a csattanó most nézem a forgalmit se töltöttük ki.
Utcára! Viktor takarodj elkúrod!
Reggelt . Ja most néztem vissza a fórumot márc 6.-án vettem a motort nem is februárba.
Jó reggelt! Hááát ez a biztosító mizéria bakker! Sztem is menj oda az eredetivel (február)és majd lesz ami lesz! Ha tiszta lesz utána meg nagyon vigyázz rá,hogy az is maradjon.
Nem irigyellek huligán,mindenképp az eredeti valós dátumú adásvételivel menj,mert ha a számítógépben a februári dátum szerepel,te meg odamégy júliusi szerződéssel,téged is kivonnak a forgalomból!Adam jól mondja,a biztosítás nélküli időre Mabisz díjat kell fizetni,úgy tudom csak addig,amíg műszaki van a járművön,de ha viszed műszakira,akkor már lennie kell biztosításnak,mert anélkül nem vizsgáztatják le!Mikor vittem a gépet februárban,ezzel kezdték,biztosítás van-e!Elb***tt egy dolog ez a magyar bürokrácia,nem elég hogy iszonyú sok pénzt lehúznak rólunk,de még bonyolítják is!Jut eszembe,ki szavazott Orbánra?2002-óta szajkózta az adócsökkentést,be is fogja vezetni,de csak a 2000000 ft. felett keresők járnak vele jól!Egységes 16%-os lesz,de adókötelessé teszi a minimálbért is,kib***k a kispénzű emberekkel!Jövőre már mindenki kevesebbet fog keresni,ez van!Átvertek minket,nem kicsit,nagyon!
A székely meg a fia mennek az erdőben, a fiú az egyik bokor alatt talál egy régi mordályt. Kérdezi az apját:
- Mi vóna ez édesapám?
- Trombita. - szájába veszi és fujni kezdi, de a puska eldurran, az öregnek meg fülig reped a szája. A gyerek kisvártatva megszólal:
- Hát édesapám hiába nevet, én azért egy kicsit megijedtem!
ózsi, kimegyek WC-zni, addig nézd már a meccset Julis!
visszajön
- na, mennyi az állás?
- 3-0.
- 3 gól 1 perc alatt?! az lehetetlen! kik lőtték?
- egyet a Pista, kettőt meg vmi Replayyey
nem győznek ezek le egy fél vagonnyi zsidót sem..
Na mentem mos tmár holnap folyt köv.
Nem bántom jó gyerek amúgy ez az adam cindy csak jó mélyen elbújt benne.
Hívd ki egy Újpest meccsre, sokan csak győztök...
Kapd be ha tudnék thaimacizni akkor ellátnám a bajod.
az amúgy is annyi. de mertt paraszt geci vagy meg öreg is, csak azért olyan olcsó ak ötelező. öcsémnek az is ilyen 50-60volt az ezresre.
ja kb annyi.

és mond jóban vagy még a nagy Manitu-val?
mert lehet kellene beszélned vele, mielőtt betévedsz az okmányirodába.
Na jó éjszakát mentem megpróbálok alukálni olyan ideges vagyok nem tudom sikerül-e.
Most számoltam ki 60000ft műszaki nélkül az átírás.
Két negyvenes férfi beszélget:
- Te, igaz az, hogy szeretkezés közben gázálarcot húzol a feleséged fejére?
- Persze.
- És miért?
- Két oka van: egyrészt sokkal szebb így, másrészt ha befogom a nyílást, úgy ficánkol, mint egy húszéves!
Meg a jogsit.
Nembaj ha nem is motorozok idén csak legyen rendbe a papír. És akkor a kimaradó motorozásmentes időszakba rendbeteszem a kicsikém.
Bizti már elindult rögös útján.
Az eredetivel mennék én, a lényeg legyen biztosításod
Ja kérem aki megteheti.
Így mulat egy Úr
mert én már csak nevetni tudok ezeken. de mennyit feszültem, jajj