Én is erre gondoltam h ezzel próbálkozok,de nem sok időm van
Úgy gondolkozok,hogy ha bemelegszik ugye tágul az anyag,és akkor valahol szorul,és azért nem indít.
DE ez akkor sem magyarázza meg hogy miért merül le menet közben.
Ha lesz időm berhelek 1 kicsit,,,aztán jövök ide a fórumra hozzátok nyavajogni,ha nem haladok előbbre.
A környéken 1 motorszerelő van és tavaly 1 szer mikor ott voltam előttem szidta a /nem tévedésből írom a tőle hallottam többször is/ kawasaki gsx-r motort hogy mennyire szarok
Ekkor ingott meg először a bizalmam benne.
Aztán mikor odavittem elé 1 marék kuplungot,ránézésre azt mondta h ez még a gyári,és tökéletes.ÁBRUS viszont tized miniméterekről beszélt nekem,ekkor lett oda a maradék pici bizalmam is
Ja, egyébként jó sztori... mondtam ugye, hogy nekem má nem van semmi, mert kidobáltam tavaly. Ezért elmentem egy veszélyes hulladék hasznosítással foglalkozó komámhoz, guberálni. Mutatott 1 nagy kupacot, beletúrtam, és találtam benne olyan gépeket, amiket én adtam el a 2000es évek első felében Volt, amelyikre még emlékeztem is, hogy mikor és hol vettem ! (az egy 30db-os széria volt, azért maradt meg bennem, iskola vette)
Hát baszottul örülök. Most szóltak 1-kor (3-ig vagyok), hogy reggel nem ebbe az irodába várnak, hanem Székesfehérvárra. útvonalterv szerint 3 óra út. Szerintem inkább 4, vagy még több. Úgyhogy reggel hattól este hatig holnap meló, mert egy projekt megbeszélés miatt ütközni kell emberkékkel Fehérváron.
Na jó, de Te szakmunkát végzel több műszakban.. meg neked családot kell eltartani Thomasz ráér még pénzt keresni, még fiatal (igazából ha most keresne sokat, úgyis csak elbaxná )
Én pont most az előbb kaptam jó hírt, hogy meg vagyok hosszabbítva aug 30-ig.. múlt hó közepe óta nem voltam bent, azt hittem, lejárok 06.30al... Ez januárban indult, egy fix 3 hónapos munka, de már 2x meg lettem hosszabbítva. Állítólag már munka is lesz péntek délutánra, 1-2 óra, de ez még nem biztos Igaz, ha nincs munka, akkor teljesítmény lóvé sincs, így csak 100 körül, de az jó így nyáron nagyon.
Jövő ilyenkor már a hooligan által említett öszzeget megkapom majd a 8 órás melóval. Utána meg, hogy majd fogok-e valamihez még nem tudom. Gondolkodom ingatlan közvetítő irodán... Lassacskán csak bekellene indulnia annak a gazdasági ágazatnak is...
Úgy gondolkozok,hogy ha bemelegszik ugye tágul az anyag,és akkor valahol szorul,és azért nem indít.
DE ez akkor sem magyarázza meg hogy miért merül le menet közben.
Ha lesz időm berhelek 1 kicsit,,,aztán jövök ide a fórumra hozzátok nyavajogni,ha nem haladok előbbre.
A környéken 1 motorszerelő van és tavaly 1 szer mikor ott voltam előttem szidta a /nem tévedésből írom a tőle hallottam többször is/ kawasaki gsx-r motort hogy mennyire szarok
Ekkor ingott meg először a bizalmam benne.
Aztán mikor odavittem elé 1 marék kuplungot,ránézésre azt mondta h ez még a gyári,és tökéletes.ÁBRUS viszont tized miniméterekről beszélt nekem,ekkor lett oda a maradék pici bizalmam is