Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja storno, me nálad egy van csak régi. okés. szoppóóó
Fizeted a kötelezőt, plussz a 181 nap fedezetlen napot is.

Egyébként szerintem a K&H a olcsóbb lett volna
Ja, közben megnéztem a saját adataimmal, egy tízest buktál
De genyó vagy itt röhögsz én meg itt idegesítem magam szarrá.
mondom: kérdezd meg telefonon
jééézusom, mennyi ilyet szoptam már be, istenem menniy tanulópénzt fizettem emberileg és forintban is.. jajj. De mindig vannak újak.
Mind1 befizetem ha kell de legyek már túl rajta akkor is a kérdés melyik adás vételivel menjek.
Nem tudom mert nem használták már 1,5 éve.
hát mint nekem, mer ta fedezetlen időpszakra ilyen mabisz díjat kell fizetni büntiből. kocsira majdnem ezer per nap
A mabisznek fizetned kell a fedezetlen időszakot 100 ft per nap. 181 az 181*100 az 18100 pénz. És ezt be fogja hajtani, rajtad vagy az előző gazdán. A netrisk vajon honnan vette a 01 07-dátumot. Addig rendezve volt?
Ezt most nem értem.
Ha igen akkor a 181 nap lesz egy 18 ezer pusszba
Melyik oldal? Netrisk?
A program dobta ki nem tudom honnan vette a progi.
nem kötik meg másként, vagyis megkötik, és az első csekken rajta van a mabisz díj. baszod.
és a 181 elmaradást a biztosítási program dobta ki? Honnan vette A 01 07.-i dátumot?

Csak mondom: robogó biztosítás éves díj:2607 ft
Adásvételitől a biztosítás kötésig időszak 1 hónap fedezetlen 2500 ft. na ezt nem fogom kifizetni
Nem tudom most mit csináljak.
Ok de jöhetsz a sörért már most. Parázok mi lesz most. Megőrülök ha kivonják a forgalomból.
hallod töki. akinek előbb meglesz minden papír, az fizet a másiknak egy sört, ok?
ezt láttad már?
mintha lett volna linkelve, de nem emlékszek
mifelénk nem lehet válogatni
aszondják menjek ehhez az ablakhoz oszt kuss van
Mert ugye nálam ott van a biztosítási csekk amit az okmányirodába viszek.
persze hogy nem. de a biztosító nem adja le az okmányiroda felé elvileg.