Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A biztosítást a februári adásvételivel kötötted?
Elviszem műszakira a mai biztosítással és a februári adásvételivel. És utána eredetiség vizsga és okmányiroda jön. És meglátom mi lesz a vége.
Olvasom ezeket a hozzászólásokat az átírási dolgokról. Abból már kiderült hogy ha lejelentette volna akkor jött volna papír az önkormányzattól fabruár óta hogy írassam át 3 napon belül. De nem jött nekem semmi. Most hívtam a muterom aki megerősítette hogy nem jött papír. Na akkor most mitévő legyek
Sztem: felöltözöl szép ruhába, megborotválkozol, bemész a tokmányirodába, kiválasztasz egy hájas 40 körüli randa nőt, és a legédesebb hangodon megkéred, segiccsen má elmagyarázni, hogyan kell ezt megoldani, mert ő biztos nagyon járatos ebben a témában, te meg ugye nem...
Nekem ez mindig működött eddig (megdugni azér nem kell)
Itt vannak okosságok
De nem fogsz örülni
Szedd szét az önindítót. A Kawámnak is ez volt a baja. Szénkefék nem mozogtak.
4 e +posta
Szarok a focira most a motor a tét.
Na normális keretek között segítsetek most akkor ne szopassatok már.
Ha bemegyek a februári adásvételivel és azzal akarom átíratni de a mai nap kötött biztosítással akkor mi lehet a büntetés? vagy mi lehet a következménye? tényleg normálisan segítsetek most légyszi.
Érdekelne! 130/70 - 17
A zsidóktól? a zsidóktól?
Lefeküdtek a zsidóknak hol van már a magyar virtus már a lilák se a régiek, nem csoda, a vezérszurkolók közt is egy csomó pocakos öreg fószer van
most neeee
Még nincs gáz csak azt kellene kideríteni lejelentette-e.
Mostmár olyan vagy mint a csajom. holnap hívd fel az o.irodát, mond hogy milyen motort vettél, hogy tudod kimosni. azt kész.
Nincs valakinek okmányirodás ismerőse?
Ok. Király! Mennyél motorozni....
Ne a rossz oldalát nézzétek már bakker. Mindjárt lemondom az egészet és eladom a motort. Elveszitek az ember kedvét eddig tök jó kedvem volt.
Öcsinek is volt ilyen több emberen átívelő nemátiratós mizéria még az ezres fzr-rel. olyan rémlik hogy kellettek az addigi adásvételik. majd megkérdem ha szívóznak az ocsmányirodában.
Itt nem azzal van gond. Itt azzal van gond, hogy a Te adásvételiden más a dátum mint az övén. Ismerősöm tanúként aláírt egy adásvételit, egy 50 e Ft-os ladára vagy 4 éve. A kocsit vashulladékként leadtál mégbe, és kiderült, hogy a kocsit valami miatt (azt toom nem lopás volt) körözték. Elitélték, és kapott 2 év felfüggesztettet okirat hamisitásért. láírt valamit tanúként ami nem volt igaz. Én ilyet robogóval csináltam csak. Eladtam hétfőn, és a biztosítóho mentem felmondani a biztit egy másik adásvételivel amint 2,5 hónappal azelőtti dátum volt. Visszaadtam 2,5 hónapnyi bizt. díjat. De, a bizti nem okmányiroda ám. Az átírós jármű más.
100-zal. nekem múlt héttel 18.000ft volt csak a mabisz díj.
Ha meg ki kell fizetni a 181 napot amit kétlek mivel szerintem az ez évi rám eső rész. Hát kifizetem leszarom de rendbe akarom tenni a vasat már és motorozni 1 kicsit.
Majd kiderül
bocs csak 178 mivel 28 as volt a február.