Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki nem tudja, hogy mennyi olaj kell a CPI Hussar 50-es robogóba?
Ezazz!
működik az nCore !
Láttam én már trabin vonóhorgot.
Fabia-n is van, oszt kis fityó.
Sanyi...ne kérdezz ilyeneket. Szerinted ha elmenne nem vittem volna már el 100 éve?
Lábon nem megy el?
Nincs olyan kocsink...ezek kis autók!
Jó étvágyat. Mi épp reggelizünk.
? ? ? ?
nincs a családba sehol egy kocsi amin van vonóhorog?
Gondolom a nagyfaluba is van futó kölcsönző.
kell egy pár darab kötél, amivel kifeszíted a fotóra oszt csá.
A 220 kilós 600-ast is megtartották a kötelek, mikor hazajött a kereskedésből 170 km-ről. Gondolom a kisebb 250-est is gond nélkül megtartja.
Milyen kicsi - ócsó autót nézelődjek akkor? Motort nem eladni, pénz lenne mostmár rá, csak nem tudom elvitetni Bagolyhoz, hogy megszerelje.
Lehet igazad van,meg az ürge is elég gáz lehet. Kész az ebéd!
Jó étvágyat Nektek is.
Nem éri meg!
kőteni kőő rá, meg még a papírok miatt is cigánykodós meló. Rendes Mz-t venni 50 körül már. Pipiecet, mint az Ábrusé volt meg kicsit drágábban.
Ez nem jutott eszembe!
ébresztőóra.
Ezt figyusz! Ez mekkora! Lehet hogy megérné?
http://www.kepesmotor.hu/etz-u...
De hogy tudsz felkelni két óránként? Én ha iszom,akkor mint a mormota! Még 10 óra múlva is nehezen kelek.
Nekem van egy bevált taktikám hozzá. felkelek éccaka olyankor 2 óránként, oszt megiszok egy nagy pohát vizet. Így mossincs semmi bajom. Csak a fáradtságom, meg a kocsmaszagom van meg.
Jó buli lehetett! Csak az ember feje fáj reggel!
Kicsit elfáradtam. Tegnapelőtt mi mentünk este kerti partyra, tegnap hozzánk jöttek... hosszú hétvége volt. Ma már nem megyek sehova. Jó ez a terasz.
Jaja. Corsa-t leszarni. pöcsköszörüt eladni, oszt venni egy ezredest, mint Sanyiii.
Na látod! Ez igen! Nekem a Green Day-American idiot!
Ja,motort NEM eladni, Corsával meg egyéb hülyeséggel NEM foglalkozni!
Ez a telefonomon az ébresztő.