Nem vagyok egy pc guru,de ruterem nekem is van és általában az alap kód a rutren az : admin és jelszó:1234
Próbáld meg ezzel belépni aruterba exploreren keresztül és ha belép oké.
Erről volt szó eggyáltalán?
Bagoly Mester nagy FZR és FORD GURU ezért hozzá járok szereltetni,ha valamit nem tudok megoldani.
Ma voltam nála a Ford zárját ledugóztatni,mert felakarták töri az atóm és hogy ilyen többet ne legyen.
Ügyesen megoldotta a problémát!
szevasztok nyomingerek! ikim apó mesélte, hogy jó volt a banzáj. Majdnem benéztem, csak aznap éjjel 2-kor indultam Hegyeshalomra és 500km után kezdtem neki még egy költöztetésnek
hol vannak képek?
pöti srác ciki, de a dobozos kocsi folyamatosan megy (vagy a sofőrje), így még nem tudtam jelentkezni a fuvar miatt
Nincs valamelyikőtök otthon külföldi utazásokba? Tapasztalat esetleg, stb. Párommal terveznénk augusztus végén egy 2-3 napos nyaralást mondjuk Horvátországba. De sehol nem találok ilyen "rövid" időt, mindenhol csak 7nap 8 éjszaka...
Próbáld meg ezzel belépni aruterba exploreren keresztül és ha belép oké.
Erről volt szó eggyáltalán?
Ma voltam nála a Ford zárját ledugóztatni,mert felakarták töri az atóm és hogy ilyen többet ne legyen.
Ügyesen megoldotta a problémát!
Az én képeim itt vannak.
http://data.hu/get/2703530/Mot...
hol vannak képek?
pöti srác ciki, de a dobozos kocsi folyamatosan megy (vagy a sofőrje), így még nem tudtam jelentkezni a fuvar miatt
A kurvák jöhetnek, az asszonyt majd elküldöm valahova.
De nem vagy kicsit eltévedve?