Emre,az nem festék(de az is jó),hanem a felesleges csavarrögzítő paszta,amit kinyomott a csavar.Az kell hozzá,mert más módon nem lehet rögzíteni a csavarokat,rugós,és egyéb alátéttel már elakadna a csavarfej a féknyeregben!
kepzeljetek,tegnap unokaocsemnel beallitottam egy ujgepet.egyszercsak oldalra nezek,es latok a falon egy kepet.egy motorrol.egesz konkretan egy yamaha FZR 1000 trapezlampasrol! besz@rtam.erre nem idaadta? igy van egy gyonyoru kepem egy gyonyoru motorrol.kb a/2es meretben nezhetem minden reggel,mikor felkelek
néztem a használtautót. Bal elején sérült 1.3-as swift 69. Egy hozzá való kűfődi papiros swift 60 pénz. A két kocsi összeházasítása vagy 50 rongy + vagy 3 flakon spray a festéshez. Átírással 230-250 kül megáll. Ez is 300-ba van mire le van szervizelve, hogy megbízható legyen, de.... Swift, ami igénytelen mint állat, és még marad is egy donor kocsid.
HA van pénzed a motorra rápótolni, inkább vegyél ócsóbbpízér kocsit. Olyat amit esetleg üzembentartóival odaadnak, oszt nem kell átiratni.
Leharcolod 1 év alatt, leadod a méh-be osszt csáá.
Kockalada, vagy ezerkecsó. Télire Qva jó.
Bocs az okoskodásért. Egy kocsi átírása (csak átíríás!, nem a magyarosítás !) 50 rongy. Ez sem mai darab, kitudja mi baja... De, tegyük fel semmi. Vezérlés csere és olajcsere minimum kell hozzá.
Namost. A kocsit mondjuk sikerül megvenni 140-.ért. 50 az átírás, és 30 a kötelező szervíz, illetve kell rá egy biztosítás legalább az első negyedévre ami vagy 7-8 rongy környéke (nagyon sacc ! ) Cirka 230-ba lenne, ha magyar papíros lenne a kocsi. Magyarosítással szerintem 300 fölé menne a ktg. A motorod szerintem nem ér annyit. Mivel a motort megjavíttatni sincsen pénzed, miből tudnád fenntartani és szervizelni a kocsit? Nameg, ahhoz hogy normális árat kapj a kis rizsrakétáért, rendbe kellene rakatni teljesen. Nameg ezt minél hamarab, mert motort augusztus után már igen nehéz eladni. A legjobb árat tavasszal adnak érte. Én pl. decemberben vettem motort, mert akkor olcsó volt.
Tudom, hogy külföldi papíros, de képek alapján egészen tűrhető állapotú. Ára se vészes, még ha át akarom papírozni azzal együtt is bele-bele férne..persze egyenlőre nincs pénzem rá, de ha valaki elviszi a frézit, akkor tökjó lenne.
Reggelt Huszárok! Olyan jó lenne már motorozni de lehet, hogy valami kicsikocsira el kéne cserélni...az szarabb sokkal, de hasznosabb. Régebbi Opel Corsa-ról mik a vélemények?
egy csomó szolgáltató esetén fenn van neten a router beállítása. Onnan ki tudod lesni. Első dolog, hogy a routerbe valahogy be kell lépni. Erre írta ma resetetet. Utána nten a routered adatai (típus, márka) megkeresed mi az ip, mert az még a felh. dokumenáciióban is benn, csakúgy mint a kezdő felh. név és jelszó.
http://motobox.hu/
Leharcolod 1 év alatt, leadod a méh-be osszt csáá.
Kockalada, vagy ezerkecsó. Télire Qva jó.
Namost. A kocsit mondjuk sikerül megvenni 140-.ért. 50 az átírás, és 30 a kötelező szervíz, illetve kell rá egy biztosítás legalább az első negyedévre ami vagy 7-8 rongy környéke (nagyon sacc ! ) Cirka 230-ba lenne, ha magyar papíros lenne a kocsi. Magyarosítással szerintem 300 fölé menne a ktg. A motorod szerintem nem ér annyit. Mivel a motort megjavíttatni sincsen pénzed, miből tudnád fenntartani és szervizelni a kocsit? Nameg, ahhoz hogy normális árat kapj a kis rizsrakétáért, rendbe kellene rakatni teljesen. Nameg ezt minél hamarab, mert motort augusztus után már igen nehéz eladni. A legjobb árat tavasszal adnak érte. Én pl. decemberben vettem motort, mert akkor olcsó volt.
Tudom, hogy külföldi papíros, de képek alapján egészen tűrhető állapotú. Ára se vészes, még ha át akarom papírozni azzal együtt is bele-bele férne..persze egyenlőre nincs pénzem rá, de ha valaki elviszi a frézit, akkor tökjó lenne.
emre - fiat-ot sose!
Emre, mondd, hogy nem kézzel állsz Neki ennek a területnek, hanem géppel!
Na, szevasztok mentem szénát forgatni
Az attól fübb mennyire régi Corsa? A vagy B ?
a lánckerék felöl még majd 1mm-ert menrt beljebb a kerékcsapágy.
A féktárcsa felhelyezésének van valami trükkje?
csavarok meghúzása, festék a felnin a tárcsa alatt stb....