Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azaz motorozzatok csak fájdítsátok a szívem . De megígérhetem jövőhéten én is motorozok majd .
már megint el akarod adni ne hülyülj már.
Emre,az nem festék(de az is jó),hanem a felesleges csavarrögzítő paszta,amit kinyomott a csavar.Az kell hozzá,mert más módon nem lehet rögzíteni a csavarokat,rugós,és egyéb alátéttel már elakadna a csavarfej a féknyeregben!
Ebéd megvót,szunyálok egyet!
kepzeljetek,tegnap unokaocsemnel beallitottam egy ujgepet.egyszercsak oldalra nezek,es latok a falon egy kepet.egy motorrol.egesz konkretan egy yamaha FZR 1000 trapezlampasrol! besz@rtam.erre nem idaadta? igy van egy gyonyoru kepem egy gyonyoru motorrol.kb a/2es meretben nezhetem minden reggel,mikor felkelek
Még nem dugtam ki a z orrom ,a szobában nincs meleg,csak sötét,és kocsmaszag,másnaposságban szenvedek
Nézzétek!Ez a bolt nálunk van,és nem is olyan horror árakkal bír!
http://motobox.hu/
Mindenhol ilyen kib@szott meleg van?
Ennek a palinak meg ott jár az esze ahol másnak a fa@a
Nem, ez kb 150 méterre van innen
Ja, ha nem félsz a jard-tól. (márpedig az út szélén a jard nem fog motorszámot ellenőrizni az tuti.) akkor rendszám átrak, oszt gó !
néztem a használtautót. Bal elején sérült 1.3-as swift 69. Egy hozzá való kűfődi papiros swift 60 pénz. A két kocsi összeházasítása vagy 50 rongy + vagy 3 flakon spray a festéshez. Átírással 230-250 kül megáll. Ez is 300-ba van mire le van szervizelve, hogy megbízható legyen, de.... Swift, ami igénytelen mint állat, és még marad is egy donor kocsid.
HA van pénzed a motorra rápótolni, inkább vegyél ócsóbbpízér kocsit. Olyat amit esetleg üzembentartóival odaadnak, oszt nem kell átiratni.
Leharcolod 1 év alatt, leadod a méh-be osszt csáá.
Kockalada, vagy ezerkecsó. Télire Qva jó.
Bocs az okoskodásért. Egy kocsi átírása (csak átíríás!, nem a magyarosítás !) 50 rongy. Ez sem mai darab, kitudja mi baja... De, tegyük fel semmi. Vezérlés csere és olajcsere minimum kell hozzá.
Namost. A kocsit mondjuk sikerül megvenni 140-.ért. 50 az átírás, és 30 a kötelező szervíz, illetve kell rá egy biztosítás legalább az első negyedévre ami vagy 7-8 rongy környéke (nagyon sacc ! ) Cirka 230-ba lenne, ha magyar papíros lenne a kocsi. Magyarosítással szerintem 300 fölé menne a ktg. A motorod szerintem nem ér annyit. Mivel a motort megjavíttatni sincsen pénzed, miből tudnád fenntartani és szervizelni a kocsit? Nameg, ahhoz hogy normális árat kapj a kis rizsrakétáért, rendbe kellene rakatni teljesen. Nameg ezt minél hamarab, mert motort augusztus után már igen nehéz eladni. A legjobb árat tavasszal adnak érte. Én pl. decemberben vettem motort, mert akkor olcsó volt.
Opel Corsa B

Tudom, hogy külföldi papíros, de képek alapján egészen tűrhető állapotú. Ára se vészes, még ha át akarom papírozni azzal együtt is bele-bele férne..persze egyenlőre nincs pénzem rá, de ha valaki elviszi a frézit, akkor tökjó lenne.

emre - fiat-ot sose!
Inkább a B, de ha van jó állapotú olcsó A akkor az sincs kizárva.

Emre, mondd, hogy nem kézzel állsz Neki ennek a területnek, hanem géppel!
inkább egy 1,2-es punto (szerintem )

Na, szevasztok mentem szénát forgatni

Az attól fübb mennyire régi Corsa? A vagy B ?
router reset,es uj codot adsz meg.esetleg ha el tudod erni a routeer webes feluletet,akkor ott atirhatod a wifi kodjat.
Reggelt Huszárok! Olyan jó lenne már motorozni de lehet, hogy valami kicsikocsira el kéne cserélni...az szarabb sokkal, de hasznosabb. Régebbi Opel Corsa-ról mik a vélemények?
user error történt
a lánckerék felöl még majd 1mm-ert menrt beljebb a kerékcsapágy.

A féktárcsa felhelyezésének van valami trükkje?
csavarok meghúzása, festék a felnin a tárcsa alatt stb....
jó reggelt.
egy csomó szolgáltató esetén fenn van neten a router beállítása. Onnan ki tudod lesni. Első dolog, hogy a routerbe valahogy be kell lépni. Erre írta ma resetetet. Utána nten a routered adatai (típus, márka) megkeresed mi az ip, mert az még a felh. dokumenáciióban is benn, csakúgy mint a kezdő felh. név és jelszó.