Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor jó éjszakát holnap korán kelek meló reggel 7-23ig forgatunk.
mi van mindenki aluszikál hosszú volt a hétvége?
Hihá motogp most digi.
Olyan nagyon nem birom h el akarom pusztítani mindet
Tegnap este is a rabja voltam
Kipróbált dolog h 4 dl töményig jó vagyok,de ha többet vedelek van ám másnap
Rég volt már ilyen h 2 estét húztam le 1más után majdcsak kiütésig
nem adom el papa ne aggódj.

ááá trabiba 12en ültek.
Hasít az így is! Csak ne add el,mert utána itt fogsz zokogni,hogy kerítsünk Neked egy másikat!
De nem volt rajta még mióta megvettem most raktam rá be is fújtam hagytam is állni csak lehet kicsit sok volt de az ártani nem árthat.
Mától keményen diéta 1 hónap kb -5-10kg csak úgy hasít majd a szekér velem cél -40 kg de nem 1 hónap alatt ne aggódjatok. Nem szabadultok tőlem hacsak valakinek nem kell 1 1000res olcsón.
Sztem akkor kell befújni vele,amikor lerakod. Így nem keni össze a kereket, meg semmit sem.
Már lepihent a kicsikém. Nem gyilkolom meg a műszaki előtt. A genya lánc sprayt szétverte a felnimen meg a lengőkaron.
Vigyázz rá bakker! Mire mehetnél vele rendesbe le ne harcold a vasat!
Sajna holnap már csak este tudom visszanézni,melóhelyen a Tour alatt első számú közellenség vagyok,és dugják a távkapcsolót előlem!
Minden járat között van 10 perc,addig tudom nézni,ha megtalálom a kapcsolót. Asszem be kéne állítani a beltérit úgy,hogy mindenhol az eurosport jöjjön be! Ezzel rövidre zárnám a problémát.
Bekentem teflonos akármivel a láncomat nem tudom kivenni az olajcsavart a hűtűbűl lenyaltam már a fejét körbe picit nyomja az olajocskát a tömítés mellett. És mentem 1 jó pár kört most elvittem terepezni is 1et a jó kis homokos placcon tekertem körbe csúsztatva a seggét.
És csak az első nap
Basszus 2km-en belül 3 perec! Ráadásul tömegesen estek el!
Sanyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mekkora volt
Háát elesett mindenki!
Basszus! Ekkora perec a befutó előtt! Szegények!
Dehogynem. Annyi amennyit a gyár előír.
Nézem
Megy a Tour!
És megmaradt minden
Működik a bithorlóm is hurráááááááááááááá
Szasztok, hazajöttem basszus.

Megnézem, mit ökörködtetek össze a 7en