Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Karbiszinkronról is szó volt,vagy az meg lett azóta csinálva?
Az én kormányom egyszínű. Ez így elég ronda, már bocsi...
De, a króm kilincs, meg a váltógomb az királyság.
Tessék választani.
Hasonló az enyém is, csak koszosabb.
De, Te láttad.
Jó? Csak az akku volt lemerülve. Feltöltöttem, oszt csá. De, azt észrevettem, hogy így büdös melegben nem olyan a gázreakciója. Gondolkodik rajta, hogy biztos hogy akarom én azt a nyélgázt....
Itt a befogó a kormánnyal.
Hali. A Mi fabiank belseje ilyen. A szutykot ne nézd a héten a melósokat szállította.
Ja, itt is hasonló. Bár elveimmel ellenkezik, de rövidgatyóban voltam motorozni. Eőször míg kinem értem a földútról, fojt a tökömön a víz. Utána meg le akart fagyni.
Mocid jó lett?
Akkor Ti sem fáztatok. Nálunk is hasonló idő volt ma.
bugy-bugy-bugy...
NAgy dörgés villámlás, hatalmas szél, és egy pár csepp eső. Pdig legalább a port verte volna el... merthogy:
gurultam egy rendeset a vásrosban. Jól esett.
Addig oldalra kellett álni a Fabia-val, hogy kiférjen a moci. Hazajöttem, fabia indul..... brummm... oszt elástam mint szar. A dombon nem volt hajlandó undulni. De, megoldottuk.
Itt délen meg 32 Celsius árnyékban,szomszéd tanár úr egész délelőtt kapálta az udvart!
Akkor szorítok Nektek ne legyen gáz!
Ilyen még itt sohasem volt,egyik ház alól szivatyúzzák a másik alá
Még jó vagyok 40 cm-ig utánna nem tom
Igen,de elmentek! Azt hittem együtt vagytok,mentek gurulni valamerre.
aznap voltak a fűtésszerelők nálatok, nem?

igen, a 48asnál jól meglepődtem ki dudál ezerrel
a BMW-s meg beszólt, hogy nincs-e melegem . én beöltözve, ő meg polo,rövidgatya,robogóssisak(az a fejtetőre rakott kis semmi)
Jól elvagyok magammal!
Nálatok is gáz van?
Igen,már várom nagyon! Végre valami kultúrműsor!
Deee észrevettelek a 48-as térnél!
Húúú! Bocsi! Akkor nagyon el lehettem havazva!
Mondtam nektek h meghallotta a legnagyobbik fater h nem igazán szívleljük
Olyan bulit csinált itt tegnap h mindenki csak rohangál össze-vissza még most is.
Víz kúszik befelé a házakba a város több helyén is,van olyan utca ahol a kövesúton is 10 -20 cm víz áll.
Alig fél óra alatt kb 75 mmm esőcskét küldött ajándékba ,Lehet a tv ben is mutatják,azt nem tom ,mert soha sem nézek tv-t
Tomass? nálatok?
Holnap teszek fel pár fincsi képet
Csapat bemutató van.
Sanyíííííííííííííííííííííííííí eurosport. tour de france!
.

ez gyerekek beszarás ilyen függő ember nem láttam még.
http://www.warcraftmovies.com/...