Jó? Csak az akku volt lemerülve. Feltöltöttem, oszt csá. De, azt észrevettem, hogy így büdös melegben nem olyan a gázreakciója. Gondolkodik rajta, hogy biztos hogy akarom én azt a nyélgázt....
Ja, itt is hasonló. Bár elveimmel ellenkezik, de rövidgatyóban voltam motorozni. Eőször míg kinem értem a földútról, fojt a tökömön a víz. Utána meg le akart fagyni.
bugy-bugy-bugy...
NAgy dörgés villámlás, hatalmas szél, és egy pár csepp eső. Pdig legalább a port verte volna el... merthogy:
gurultam egy rendeset a vásrosban. Jól esett.
Addig oldalra kellett álni a Fabia-val, hogy kiférjen a moci. Hazajöttem, fabia indul..... brummm... oszt elástam mint szar. A dombon nem volt hajlandó undulni. De, megoldottuk.
igen, a 48asnál jól meglepődtem ki dudál ezerrel
a BMW-s meg beszólt, hogy nincs-e melegem . én beöltözve, ő meg polo,rövidgatya,robogóssisak(az a fejtetőre rakott kis semmi)
Mondtam nektek h meghallotta a legnagyobbik fater h nem igazán szívleljük
Olyan bulit csinált itt tegnap h mindenki csak rohangál össze-vissza még most is.
Víz kúszik befelé a házakba a város több helyén is,van olyan utca ahol a kövesúton is 10 -20 cm víz áll.
Alig fél óra alatt kb 75 mmm esőcskét küldött ajándékba ,Lehet a tv ben is mutatják,azt nem tom ,mert soha sem nézek tv-t
Tomass? nálatok?
Holnap teszek fel pár fincsi képet
De, a króm kilincs, meg a váltógomb az királyság.
De, Te láttad.
NAgy dörgés villámlás, hatalmas szél, és egy pár csepp eső. Pdig legalább a port verte volna el... merthogy:
gurultam egy rendeset a vásrosban. Jól esett.
Addig oldalra kellett álni a Fabia-val, hogy kiférjen a moci. Hazajöttem, fabia indul..... brummm... oszt elástam mint szar. A dombon nem volt hajlandó undulni. De, megoldottuk.
Még jó vagyok 40 cm-ig utánna nem tom
igen, a 48asnál jól meglepődtem ki dudál ezerrel
a BMW-s meg beszólt, hogy nincs-e melegem . én beöltözve, ő meg polo,rövidgatya,robogóssisak(az a fejtetőre rakott kis semmi)
Olyan bulit csinált itt tegnap h mindenki csak rohangál össze-vissza még most is.
Víz kúszik befelé a házakba a város több helyén is,van olyan utca ahol a kövesúton is 10 -20 cm víz áll.
Alig fél óra alatt kb 75 mmm esőcskét küldött ajándékba ,Lehet a tv ben is mutatják,azt nem tom ,mert soha sem nézek tv-t
Tomass? nálatok?
Holnap teszek fel pár fincsi képet
ez gyerekek beszarás ilyen függő ember nem láttam még.
http://www.warcraftmovies.com/...