Valakinek van esetleg a fiókban hátsó kerékbe való csapágy távtartó?
Érdekelne milyen hosszú ez a cső. Attól tartok hogy nálam nincs dialektikus egységben a felniben levő csapágy tartó peremek távolsága a cső hosszával. És ezért amikor meghúzom a tengely anyát megfeszítem a csapágyat. Nálam 139,5mm
Erről a csőről beszélek:
Faszom. tegnap olyan tré érzésem volt a tüdőmnél bal felül mint mikor beszorul a rekeszizom alá a levegő.. csakhát ott ilyen nincs. és ha megnyomtam erősen akkor is gecire fájt.. most szerencsére egészen elmúlt, csak kicsit van tompa utánérzetem. remélem nem jön vissza a tré
miánál a tv-net ilyen balhés. állapotled szerint ok a wifi, a gép is csatlakozik, azt mégsincs net. ilyenkor noti hálózati kábellel bedug, ip címre ugrik, az előzőekben említett módon belép a modembe, és ott asszem visszanyomom a wifi-t enabled-re
A ruteren van egy reset gomb,amit tűvel tudsz megnyomni.
Nyomd Kb. 5 sec ig,lehet hogy így teljesen resetteli és be tudsz lépni az alap felh és jelszóval.
Start-Futtatás oda beírod, hogy cmd. A kijövő DOS ablakba, hogy ipconfig és a kijövő listából megkeresed az alapértelmezett átjárót (192.168.0.1 Nálam)
Nem az ő gépe IPjét kell beírni,hanem aruter IPjét a böngészőbe és akkor adja ki a belépő kódos ablakot.És az ablakban ott van az alap felhasználónév és a jelszó.
Ha már valamikor megváltoztatták az gáz.
alapvetően a Te géped IP címét ha beírod a böngésződbe, akkor kiadja a router login képernyőjét. Többnyire kisbetűvel admin a név és üresen hagyva a jelszó részt, vagy szintén admin, vagy Admin, vagy az 1234. Onnantól kezdve tudsz belépni és állítgatni.
Valakinek van esetleg a fiókban hátsó kerékbe való csapágy távtartó?
Érdekelne milyen hosszú ez a cső. Attól tartok hogy nálam nincs dialektikus egységben a felniben levő csapágy tartó peremek távolsága a cső hosszával. És ezért amikor meghúzom a tengely anyát megfeszítem a csapágyat. Nálam 139,5mm
Erről a csőről beszélek: