Gyerekek beszoptam a brokeszt. fél 9 kor elöntötte a szar a sminkszobákat elhárítás itt volt fél órán belül. A takarítókat nem lehetett elérni és nekem kellett 5 sminkbe összeszedni a sok szart meg kéztörlőt és most végeztem. Mindjárt kelek is.
Sziasztok valaki tud szerezni olcsón Yamaha fzr 1000 exup hoz hátsó sárvédőt ahol rendszám van köszi szépen előre is sziasztok.Tel:06205920530 e-mail: k.miklos@citromail.hu
kb.
CSak, mennénk vele ketten is, és innen fődúrúúú nagyon nehéz kimenni 2 emberrel. Forditom a kormányt, oszt a mtor nem fordul. Csak tolja az orrát a homokba.
Sziasztok! Gyorsba lenne olyan kérdésem, hogy a haver R6-ján elszakadt a bowden és hogyan tudja kicserélni? Felül még okés, de alul a blokknál nem tudja leszedni. Tud valaki segíteni ebbe?
Nyagyon csúnyán levagy maradva. Karbi szinkron, szelep állítás, olajcsere, láncszett cseréje volt most tavasszal. Most piszkosul megy.
Kár, hogy kevés az idő, meg a della benzinre.
Valami netmozi linket szeretnék ,ha szoktatok ilyesmit nézni
köszke emre gondolom vágod a témát!
Köszönöm szépen,tényleg sokat segítettél!
Egy YZF750 arca került az FZ-re!
Tessék normális képeket feltenni!
Köszi!
Bocsi passzolom a kérdést, én csak kicsit beittam.
Tudna valaki segíteni abban,hogy FZ 750 telójába mennyi olaj szükséges?
Köszi!
CSak, mennénk vele ketten is, és innen fődúrúúú nagyon nehéz kimenni 2 emberrel. Forditom a kormányt, oszt a mtor nem fordul. Csak tolja az orrát a homokba.
Kár, hogy kevés az idő, meg a della benzinre.