Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én beírtam googleba, azt tök jót találtam, má nem emlékszem
a faszt. MOST van jó reggelt!
Jó reggelt Sanyi megelőztelek.
Gyerekek beszoptam a brokeszt. fél 9 kor elöntötte a szar a sminkszobákat elhárítás itt volt fél órán belül. A takarítókat nem lehetett elérni és nekem kellett 5 sminkbe összeszedni a sok szart meg kéztörlőt és most végeztem. Mindjárt kelek is.
Sziasztok valaki tud szerezni olcsón Yamaha fzr 1000 exup hoz hátsó sárvédőt ahol rendszám van köszi szépen előre is sziasztok.Tel:06205920530 e-mail: k.miklos@citromail.hu
Csövi segítsetek máááá !
Valami netmozi linket szeretnék ,ha szoktatok ilyesmit nézni
köszke emre gondolom vágod a témát!
emre!
Köszönöm szépen,tényleg sokat segítettél!
Egy YZF750 arca került az FZ-re!
Neked milyen fejidom van a gépedet?

Tessék normális képeket feltenni!
Nem lesz könnyű

Köszi!
Lehet le kell szedni a tankot és utána már látszik...
Asszem 400ccm
Esetleg szerelőn gondolkodott már?
Na, de komolyan kéne Neki a segítség! a hétvégén menne Én meg elmondtam Neki amit tudok, de hát az....na, tudjátok..
Legalább annyi hogy működjön, de ha túlöntöd kifolyik.
Bocsi passzolom a kérdést, én csak kicsit beittam.
Hi!
Tudna valaki segíteni abban,hogy FZ 750 telójába mennyi olaj szükséges?
Köszi!
Mongyad neki, hogy nem lehet vele micsinálni, a motor innentől használhatalan, de Te tudsz egy kibaszott jó rizsrakétát helyette..
Nem fotózom le, mert szégyellem, de NEM tiszta. Áll a homok a pedálok alatt, meg bogármintás az egész. LEszarta a madá, stb. Nem volt mosva 3 hete.
kb.
CSak, mennénk vele ketten is, és innen fődúrúúú nagyon nehéz kimenni 2 emberrel. Forditom a kormányt, oszt a mtor nem fordul. Csak tolja az orrát a homokba.
Sziasztok! Gyorsba lenne olyan kérdésem, hogy a haver R6-ján elszakadt a bowden és hogyan tudja kicserélni? Felül még okés, de alul a blokknál nem tudja leszedni. Tud valaki segíteni ebbe?
Meg tiszta az ótód. Nálunk még a kulcslikon is homok folyok. Igaz idén víz folyt, de lassan behozza a lemaradást.
Aha! Akkor csak használni kell!
A karbi állítás is a teljesítménydob miatt kellett.
Nyagyon csúnyán levagy maradva. Karbi szinkron, szelep állítás, olajcsere, láncszett cseréje volt most tavasszal. Most piszkosul megy.
Kár, hogy kevés az idő, meg a della benzinre.