Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja én nem bántom mert fzr je van és amúgy sincs esélye.
akkor meg mit vitatkozol?
majd jól rád uszítunk valakit, mindegy kit csak jó sokan legyenek
Nekem eleve linux van (xandros), amúgy meg 8g az ssd-m.
Ja ok okokokokok nem értek hozzá
Eee a gép neve, 1.8coll a merevlemez átmérője. a netbookokban 1.8-as ssd vagy vinyó szokott lenni, nagy notikban 2.5, a pc-kben 3.5collos. nekem van 30g-s külső 1.8as, a 20ast felesleges. de mezítláb adom.
Ne foglalkozz vele, buzi windóz mindig lefoglalja az összeset. Az úgy jó, ahogy van, ne kőccs rá. (nekem a 4G-ból ugye csak 3,7-et lát, és kiírja, hogy 2G foglalt, pedig csak a win fut - egy fos)
Érthetően mi a 3e és 1,8 az mi? a tököd mérete?
Nekem az eee-be kéne ram. ahogy néztem az 512ből használ vagy 500at :S ram meg valami az 1.8collosér? valaki? :)
Hát gyerekek ilyet még nem vakertam mogyoródon esik a hó.
Nem nyert. Ezekben statkus memória van
a memóriák órajelét gondolom piszkálni lehet.
amíg nem kezd el főni műxik.
Ja, notiban terjedt eleinte, de azokban a kicsik és lassúk vannak (persze ebből a lassú is jobb, mint a mechanikus winyó) Ez alig eszik áramot, ezért tették notiba.
Az igazán jókat nem lehet megfizetni, egy 64 gigás SLC 250 rugó
Tudjuk mi az. és az ssd? notimban az van. meg van egy elfekvő 20gigás 1.8collos sima vinyóm. azt eladom apróér.
Ha nincs 40 rugód egy 32 GB-osra, akkor felejtsd el...(ezért a pénzért hagyományosban kapsz 2 000 GB-ot) Nekem van egy 64 GB SSD a programoknak, + egy 1 TB-s lassú a xaroknak (film+zene)
Ebben nincs motor, fejek, stb, csak memória, azé gyors.
Van egy trükk, amivel ennek a sebességét is meg lehet duplázni, de azt csak verésre árulom el (vagy sörért ) de úgy még drágább.
Na csipogjál csak kicsirigó milyen vinyót kell vennem. És megörzöm a titkodat
Baszki lebuktam
Neked jó géped van, Te gazdag gyerek vagy
Nekem mindig szedett-vedett, én nem szoktam rá költeni. A táp már 6 éves, már vagy a 4. alaplapot szolgálja ki, a RAM is marad mindig, amíg jó bele. Az alapot-proct szoktam csereberélni csak, már megint időszerű lenne. A VGA-m is úgy van, hogy valami kötsög megrendelte, aztán nem jött érte, én meg nem tudtam eladni pár hónapig, közben lement az ára -- lett belőle saját.
Egyébként a sok minden ami a köztudatban van, mind nem számít (hány giga VGA RAM, mennyi magos proc, stb) A lényeg a winchester, az határozza meg, hogy milyen lesz a gép (basszus, ez titok, de leszarom, már nem ebből élek ) Az én vinyóm 45 ezer volt, és 64 GB...a hozzáférési ideje 0,1 ms (a tietek 8-10 ms), és nem fragmentálódik már ha valaki tudja, mi az )
figyelek ám. . .
De azért 1-2 jó kis fps game azért jól jön.
Amúgy nem vagyunk kockák nekünk csak a kapcsolattartásra kell a gép ügye skacok .
Most küldenék neked 1 ilyet . De mivel nagyobb vagy nálam ezért megbocsájtok most neked. .