Nekem is csak 1 ilyen szarom van. a ram az 2x2G 1066 +ramhütő, a proc c2d E4600 2,4@3,2mhz + cooler master hyper tx . Thermaltake shoprano 2x120 1x90 venti kék neon. 9600gt 512m +
artic cooling twinturbo.
Csak a jó minőséget szabad megvenni, inkább legyen kisebb.
Nekem sok éves a Chieftech táp, de jó, a RAM párba csomagolt 2x2G Kingston, a VGA Asus 8600 Silent, a proc hűtés Zalmann, a winyó meg SSD Transcend, proc 2,4 C2D (2,8ba mén). A winfos7 élményindexem 6.0 Ma 1 ilyen kb 120 ezer, meglepve nézem soxor, hogy 150ér mi xart megvesznek
Ja, nem szokott kék halál lenni.
Igen. Engem is hívtak multkor gépet javítani... Nem megy.
A büdös nagy gamer pc kapott egy fos Deer tápot.
A vatta új gép nem bírt csak 3 hónapot a fos táppal.
Egy videókártya is jó kis ampereket vesz fel, oszt képesek egy kis fos táppal megtáplálni azért, hogy olcsóbban tudják eladni a gépet.
Nehogy ilyen xar üzleti oldal alapján vegyetek már gépet... a minőséghez nincs köze, csak lehúz.
Én beírtam DTP gépet, 200k-ig (azért már lehet találni
Erre adott egy AMD 3 magos gépet, meg egy buzinagy 3D kártyát, viszont xar noname házat-tápot.. wincsit meg nem rak 1ikbe se
Tuti kis láma-megvezető oldal, jól meg van csinálva.)
Ja, és a Románok megint repülnek majd az egyik Mig-21 Lancerrrel...
Az jó cucc. Még az égen is látszik mi erő van benne. Nagy baja, hogy a 10 perces bemutató alatt eltakarít annyi üzemanyagot amivel a komplett FZR-es banda 300 évig motorozhatna.
képesvoltál fizetni érte, hogy Mig-be lefotózzanak?
szembe jutott a JAG becsületbeli ügyek című sorozat egy része. Az orosz reptéren a 2 amerikai éppen MIG-et lop, amikor ordítva szalad utánuk a ruszki pilóta. Ne lopd el, meg is veheted...
Én is voltam vagy 4 repnapon kecskén van 1 csomó fotóm is bibibíííííííí ja és ültem mig-29 be és le vagyok fotózva bibibííííííííí. Mi csak a jó kis flekken miatt mentünk mindig meg a vaslapon sült hagymás marha husi miatt hasiburival koviubival.
artic cooling twinturbo.
Nekem sok éves a Chieftech táp, de jó, a RAM párba csomagolt 2x2G Kingston, a VGA Asus 8600 Silent, a proc hűtés Zalmann, a winyó meg SSD Transcend, proc 2,4 C2D (2,8ba mén). A winfos7 élményindexem 6.0 Ma 1 ilyen kb 120 ezer, meglepve nézem soxor, hogy 150ér mi xart megvesznek
Ja, nem szokott kék halál lenni.
A büdös nagy gamer pc kapott egy fos Deer tápot.
A vatta új gép nem bírt csak 3 hónapot a fos táppal.
Egy videókártya is jó kis ampereket vesz fel, oszt képesek egy kis fos táppal megtáplálni azért, hogy olcsóbban tudják eladni a gépet.
Én beírtam DTP gépet, 200k-ig (azért már lehet találni
Erre adott egy AMD 3 magos gépet, meg egy buzinagy 3D kártyát, viszont xar noname házat-tápot.. wincsit meg nem rak 1ikbe se
Tuti kis láma-megvezető oldal, jól meg van csinálva.)
az bizti jó lehet.
tavaly előtt itt is volt MK2 Harrier.
mókás mikor függeszkedik.
A javító század fegyveres részlegénél.
Kiszerelted?
mikor szereltem ki a célzókészüléket...bibííí
Az jó cucc. Még az égen is látszik mi erő van benne. Nagy baja, hogy a 10 perces bemutató alatt eltakarít annyi üzemanyagot amivel a komplett FZR-es banda 300 évig motorozhatna.
szembe jutott a JAG becsületbeli ügyek című sorozat egy része. Az orosz reptéren a 2 amerikai éppen MIG-et lop, amikor ordítva szalad utánuk a ruszki pilóta. Ne lopd el, meg is veheted...