Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HUUUUUUUUUU itt mindenki KOCKA? Nagy ritkán nézek be ide és akkor is COMPUTER!TYÜJJJJJJJJJJJJJJ de utálom a számítógépeket!
Ahol dolgoztam volt 1200as is
Nekem is csak 1 ilyen szarom van. a ram az 2x2G 1066 +ramhütő, a proc c2d E4600 2,4@3,2mhz + cooler master hyper tx . Thermaltake shoprano 2x120 1x90 venti kék neon. 9600gt 512m +
artic cooling twinturbo.
Csak a jó minőséget szabad megvenni, inkább legyen kisebb.
Nekem sok éves a Chieftech táp, de jó, a RAM párba csomagolt 2x2G Kingston, a VGA Asus 8600 Silent, a proc hűtés Zalmann, a winyó meg SSD Transcend, proc 2,4 C2D (2,8ba mén). A winfos7 élményindexem 6.0 Ma 1 ilyen kb 120 ezer, meglepve nézem soxor, hogy 150ér mi xart megvesznek
Ja, nem szokott kék halál lenni.
Háháááááááá az Újpest megnyerte a bl döntőt.
Igen. Engem is hívtak multkor gépet javítani... Nem megy.
A büdös nagy gamer pc kapott egy fos Deer tápot.
A vatta új gép nem bírt csak 3 hónapot a fos táppal.
Egy videókártya is jó kis ampereket vesz fel, oszt képesek egy kis fos táppal megtáplálni azért, hogy olcsóbban tudják eladni a gépet.
Nehogy ilyen xar üzleti oldal alapján vegyetek már gépet... a minőséghez nincs köze, csak lehúz.
Én beírtam DTP gépet, 200k-ig (azért már lehet találni
Erre adott egy AMD 3 magos gépet, meg egy buzinagy 3D kártyát, viszont xar noname házat-tápot.. wincsit meg nem rak 1ikbe se
Tuti kis láma-megvezető oldal, jól meg van csinálva.)
farnborough?
az bizti jó lehet.
tavaly előtt itt is volt MK2 Harrier.
mókás mikor függeszkedik.
Én meg Angliaban voltam repülö napon egyszer ès làttam Vulcan-t, meg Harrier-t. A Vulcan az bitang nagy gép...
aha.a.. vágom.
Dolgoztam polgáriként Taszáron.
A javító század fegyveres részlegénél.
21-ben én is ültem még kölyökként.
Kiszerelted?
én meg a mig 21-ben ültem...
mikor szereltem ki a célzókészüléket...bibííí
Ja, és a Románok megint repülnek majd az egyik Mig-21 Lancerrrel...
Az jó cucc. Még az égen is látszik mi erő van benne. Nagy baja, hogy a 10 perces bemutató alatt eltakarít annyi üzemanyagot amivel a komplett FZR-es banda 300 évig motorozhatna.
szintén ment...
500ft leszartam de ültem mig-29 be vazze a kedvenc gépem.
mail ment
képesvoltál fizetni érte, hogy Mig-be lefotózzanak?
szembe jutott a JAG becsületbeli ügyek című sorozat egy része. Az orosz reptéren a 2 amerikai éppen MIG-et lop, amikor ordítva szalad utánuk a ruszki pilóta. Ne lopd el, meg is veheted...
Mikor a török csillagok itt voltak és a komentátor nem birta rendesen kimondani töök csiagok jönek baól. fosás volt a röhögéstől.
Hát ha ezek repülők én is ültem már ilyenekbe....
Én is voltam vagy 4 repnapon kecskén van 1 csomó fotóm is bibibíííííííí ja és ültem mig-29 be és le vagyok fotózva bibibííííííííí. Mi csak a jó kis flekken miatt mentünk mindig meg a vaslapon sült hagymás marha husi miatt hasiburival koviubival.
Azok, de a ritkábbal látottakból. A nyugati tipusok nemigazán érdekelnek. A cccp-s téma. zuhoj, meg MIG. Ott az eő, meg a robosztusság. Azok szépek !