Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagyok-e, jaa..
piros.tamas82 kukac gmail.kom
Repülőfan-e vagy? Küldjél mail-re címet
lesz apacs uff manitu
Ezek biztos valami repülőgéptípusok...
lesz egy awacs is.
az Ukránok hoznak két szuhojt egy 25-ös és egy 27-es is lesz.
Az Indiaiakat is hívták. Ott lett volna egy szuhoj 30-as, de nem jönnek.
Lehet,de csak 7.-én 8-án már megyünk nyaralni!
annyira nem hosszú a kifutó.
a multkor a repmapon volt látogatóba egy malév gép. csak áthúzott párszor. leszálláshoz már kicsi volt a pálya.
Tényleg az mikor is lesz?
De király lehet a kifutón elengedni a mocit és megnézni mennyit megy.
uúúú.
Az f1-es játék mikor jön box-ra?
Hát mondjuk jeánygyermekre jobban hasonlított, de attól látens homoszuális még lehetsz
Van 360 am tudom hogy kell kiírni van 70 lemezem hozzá. Sőt ps1-2-3 is van.
majd egy telszámot cserélünk. 9 ? Máá rég otthon leszek. 1 napra megyünk csak.
Mee a nagymellű vörös aki velem vót úgy nézett ki, hogy férfi vót?
Hasonlítasz közelben lakó barátodra Gidára. Tőled se tudnék mást kérdezni, minthogy buzi-e vagy.
Amúgy szolgálatba max este 9-ig vagyok sör ráér utána is Ám ha mákod lesz nem elzárt területen leszek, hanem nyitott részen úgyhogy lehet tudunk találkozni.
Nem én hanem Te leszel szolgálatban.
Jó.
Más valaki?
Te dógozol. Úgyse tudunk ütközni.
Pontosítok, remélem nem kell dolgozz...
Asszony mondta, ha már úgy is megyünk, lehetne akkorra is egy találkozó. Hámondom ok, de pont beszéltük, hogy az augusztus mindenkinek sűrű. De ha máá egy helyen leszünk egy sört meginnék... Jaszi veled nem, mert szógálatba leszek.
Akik nem voltak azok kedvéért. Jaszi pilóta!
Pont úgy mint ahogy Ádám sztár, Ultras filmrendező.
nem ranthatott magaval semmit,mert ha pupos a kondi,nem indul az alaplap,nem indit el mast se.mi mar ezerszer csereltunk kondit,volt,h 12-16 db-ot egy lapon! amugy javaslom a tobbi azonos tipusu kondi cserejet is a lapon,mert elobb-utobb azok is puposodni fognak.kb 50-100Ft a kondik darabja.barmelyik kicsit forrasztani tudo egyen kciserelheti,semmi ordongosseg...
Bocsi, de ez a hirdetéses regem. De kihagyhatatlan volt
Szerintem én megyek.....
Kecskeméti repnapra jön majd v.ki?
tiltsd le a youtube-ot.
De komolyan. Egy box 50-ből megvan. Minden megy rajta. Csak dual layer DVD kell hozzá, meg hely ahonnan letöltheted. nem nagy cucc kiírni, bár nem csak sima dvd íróval kell....